Mi nuh tink it possible but

Yes Muri.. unfortunately we all know the context of that statement...

6 runs..

Try again.
    tell yuh hero Butch dat ...bout yuh nex hero Bruce...wich one ah dem yuh worship more? Bangarang! LoL!

The premise of your argument is suspect.. ergo...
      ergo nutten...yuh foolfool talk bout chessmaster get expose for the BS dat man tell yuh yuh was a chat.

yuh shuuda shame LoL!

oh god, two man a try defend Brucey dem to di core. you guys are real JLP supporters. unnuh loyal still, mi give unnuh dat. all when bruce nuh have nuh more faith inna himself unnuh still have faith inna him.

Butch did not take the statement out of context..you did Disingenuous One..

no harm.. you just need to tighten up yuh propaganda...

shhh.. di Chess Game still in session.. wheh Bruce announce from di start ?

Stop yuh yapping !

Butch did not take the statement out of context..you did Disingenuous One..

no harm.. you just need to tighten up yuh propaganda...
              statement?? who bizniz bout statement??

All Butch duh tru im newsletta is tell Golding fi step cause im nuh reddy fi leadership

must be that UWI/JC background again LoL!

shhh.. di Chess Game still in session.. wheh Bruce announce from di start ?

Stop yuh yapping !

****************#!.... Bruce nuh brilliant...ah genius level dat. LoL! Drivah...doan tap atall!!

of course this assumes that everything that the Observer publishes is sanctioned by Butch Stewart and are his views...

A rather stupid assertion..

well as a Comrade.. you have some experience in that area..

lol !!

an editorial calling for the prime minister to resign is not sanctioned by Butch? Unnu really tek people fi eediat!