Cyaan seh mi neva warn unnu...Ring di Alarm!

• Cyaan seh mi neva warn unnu...Ring di Alarm!

Wen mi tell unnu 2.67 year ago seh:

1. JLP ah guh flop

2. JLP corrupt jus lika PNP

....unnu cast all kina aspersion an kall Don1 all kina name....whey unnu haffi seh fi unnu self now? Mi tell unnu seh mi nuh need fi si dem peeple deh inna powa fi 5 year fi kno dat.... dem telegraph all dem ting yah fram lang time... well ongly fi dem who have brain fi mek di simple deductions.

ah bear eediat run Jamaica politricks...PNP & JLP ah di said Bull Shiit

You and Assassin must be related.

not really because if it wasn't for that treaty; I would be paying five diffrent Dons/warlords just to exit sangster. at least someone was thinking. Now I want the FISH TANK treaty.

Originally posted by Me View Post
        You and Assassin must be related.
        few things are further from the truth

you a talk bout the dj?

not really because if it wasn't for that treaty; I would be paying five diffrent Dons/warlords just to exit sangster. at least someone was thinking. Now I want the FISH TANK treaty.
            you cyan want fish tank all yuh like..... what you need is your medication

What is lacking with Ja is that we underestimate the study of history and political science. We also fail to grasp the earnesty of policies. Yuh tink peeple major inna public policy juss fi fun?

Yeah man call mi mad man and be under the illusion that Ja is on her own as a soverign state. Joshua had the vision to know the importance of human resources, Joshua knew that if we continued the colonial sytem we would end up in haiti's arms. No self reliance and into the light with Jamal too hard so unnuh prefer some steel, couple bag ah cement and sand (thow in curry goat an rum).

Mi notice di other day dem ah talk bout micro dam (suppen wha unnuh would ah kill Joshua fa). Ffity years from now unnu yeye wi open fi call Joshua ja's greatest leader. Mi juss sarry him did go lick head wid fidel an start mix up innn a regional politics.

What is lacking with Ja is that we underestimate the study of history and political science. We also fail to grasp the earnesty of policies. Yuh tink peeple major inna public policy juss fi fun?

Yeah man call mi mad man and be under the illusion that Ja is on her own as a soverign state. Joshua had the vision to know the importance of human resources, Joshua knew that if we continued the colonial sytem we would end up in haiti's arms. No self reliance and into the light with Jamal too hard so unnuh prefer some steel, couple bag ah cement and sand (thow in curry goat an rum).

Mi notice di other day dem ah talk bout micro dam (suppen wha unnuh would ah kill Joshua fa). Ffity years from now unnu yeye wi open fi call Joshua ja's greatest leader. Mi juss sarry him did go lick head wid fidel an start mix up innn a regional politics.
                suggest you get over your Joshua fetish

Wen mi tell unnu 2.67 year ago seh:

1. JLP ah guh flop

2. JLP corrupt jus lika PNP

....unnu cast all kina aspersion an kall Don1 all kina name....whey unnu haffi seh fi unnu self now? Mi tell unnu seh mi nuh need fi si dem peeple deh inna powa fi 5 year fi kno dat.... dem telegraph all dem ting yah fram lang time... well ongly fi dem who have brain fi mek di simple deductions.

ah bear eediat run Jamaica politricks...PNP & JLP ah di said Bull Shiit
                  Well mi did saaffen di blow fi yuh by preaching, Corruption abounds!
                  ...but truth be told I never expected anything even close to Likle Brucie's actions

JLP ah guh flop ?

Mi tink seh dem put di country pon di right track...

Nuff oddah people tink suh tuh.. all farinah..

lol !

Is only PJ, Portia and Omar yuh expec it fram.. don't it.. ?

JLP ah guh flop ?

lol !
                        dun flop arready. at least eediat brucie!

JLP ah guh flop ?

lol !
                          with the recent developments it is clear that the JLP has already failed and if they manage a full 5 year term...that may be all they get.

Look like you want it suh badly yuh don't mind looking chupid..

What exactly do you believe the PNP is going to Campaign ON and WITH to win a General Election ?

Dudus ? and Monopoly Money ?

Get real.

all they need is a picture of bruce on their billboards.