yuh know what, mi dun wid yuh and yuh nonsense. wi have a prime minister to remove.
LoL! Woooiiee!! JLP ah kall PNP CIA Agent...
Yuh can promise me ? Is like yuh nevah watch and si corruption King win 4 straight Election ?
Come back to reality... 'corruption' nuh win or lose election inna Jamaica..
Money, wuk and organization win Election...
Chiney Money - CHeck
Chiney Money -Check
G2K - Check Mate...
5 more years of Drivah
wild imagination. i like that!
let us not rewrite history. we had 18 years of the pnp not because people were in love with them, but the jlp did not give anyone an alternative.
truth is, the pnp is not exactly giving people much to vote for either, but all i ask for is the removal of a liad and schemer as prime minister of jamaica.
Oh.. yuh asking fah.. that is nice.. mi did ask fah nuff tings tuh..
The PNP BOUGHT the 2002 Election.. Omar Davis ADMITTED to IT and the Economy suffered for it..
Get your facts straight...
Is OLINT money defeat the PNP last Election and just barely..
Wheh yuh tink gwine happen next election ? Yuh nevah si Pickergill doo-doo up himself when Bruce announce di $500 Million jackpot ?
Ah wondah if you REALLY unnastan what Parochial Road development at the scale proposed mean fi di PNP and their election hopes.. mi not even gwine talk bout the Mega Projects in the pipeline..
If di PNP nuh force Bruce to resign dem nuh have nuh hope.. maybe the Mayans can save dem.. (if yuh call dat being saved)..
Originally posted by Maudib View PostOh.. yuh asking fah.. that is nice.. mi did ask fah nuff tings tuh..
The PNP BOUGHT the 2002 Election.. Omar Davis ADMITTED to IT and the Economy suffered for it..
Get your facts straight...
Is OLINT money defeat the PNP last Election and just barely..
Wheh yuh tink gwine happen next election ? Yuh nevah si Pickergill doo-doo up himself when Bruce announce di $500 Million jackpot ?
Ah wondah if you REALLY unnastan what Parochial Road development at the scale proposed mean fi di PNP and their election hopes.. mi not even gwine talk bout the Mega Projects in the pipeline..
If di PNP nuh force Bruce to resign dem nuh have nuh hope.. maybe the Mayans can save dem.. (if yuh call dat being saved)..
run wid it drivah!....your political future depends on it. LoL!TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE