Manatt still claiming it was contracted to the GOJ it seems

Dat is a good question.. dem set a mad people yuh cyaan truss wid nutting.. look pon how dem leave di country after 4 Terms..

Gwaan Pray fi destruction.. yuh and dem can jump inna di sea...

Drivah.. don't stap atall.. yuh put us on a good track, follow through.. run over and through anybody dat stan in yuh way.. wi will push yuh if yuh fraid..

like locking down the country tighter than a sardine can?

let's keep the focus - your prime minister lied to the country over a very serious matter, and continues to lie.

he gots to go!

Dat is a good question.. dem set a mad people yuh cyaan truss wid nutting.. look pon how dem leave di country after 4 Terms..

Gwaan Pray fi destruction.. yuh and dem can jump inna di sea...

Drivah.. don't stap atall.. yuh put us on a good track, follow through.. run over and through anybody dat stan in yuh way.. wi will push yuh if yuh fraid..
        You sound like one a dem evangelists pon Sunday morning. This ting rock you so much you start call down hell and brimstone. LOL.

like locking down the country tighter than a sardine can?

let's keep the focus - your prime minister lied to the country over a very serious matter, and continues to lie.

he gots to go!
          If Bruce don't go then is overthrow or underthrow.Where is Pearnal Charles when you need him? I bet him would a make a move pon de driva but there is always the possibility of another box. Grow some balls Labourites and do the right thing. Kiss teeth. What a prekeh.

Bwoy is a good ting di PNP set th barrier so low..

Bruce have latitude fi kill now..

A silver lining if there ever was one.

rock me ?

mi watch unnuh support 4 Terms of effery...

Bruce lie ?

LOL !! Look here nuh.. unnuh continue fi tek di country fi joke.. we have work fi duh..

Drivah.. don't stap atall !!!