Okay.

Don1, what were you saying about termination again?
    comment withdrawn...wid nuff shameface

nuh feel nuh way! i was just about to carry out yuh orders, and den a feel a likkle testosterone inna mi back! WHOA!!!!

Something is not making sense here.. you say you decided to join AFTER reading the 'discussions' ?

Baby Luv.. yuh need to wheel and come again !

Bettah yuh seh yuh looking for a missing person and decide to check down innah di Latrine...

Something is not making sense here.. you say you decided to join AFTER reading the 'discussions' ?

Baby Luv.. yuh need to wheel and come again !

Bettah yuh seh yuh looking for a missing person and decide to check down innah di Latrine...
          speak for yourself. LoL!

nuh feel nuh way! i was just about to carry out yuh orders, and den a feel a likkle testosterone inna mi back! WHOA!!!!
            LoL!

suh nuh dat mi ah duh tuh ?

Hellooooooo ! Anybody down here !

nuh mek di echo fool yuh!

don't move, I will throw down a rope !

di latrine have levels?!!

yuh mean if it have floors ?

HAHAHAHAHA!

"My cup...what's in my cup stays in my cup."

Brickie, yuh eva hear a song suh fool fram yuh bawn?
                        Yes...the tune is downright ridiculous...thank god it's not dancehall

Actually it does. It's an ode to NOT splashing out champagne in the dance...listen on into the tune

If I'm a promoter mi nuh waan hear dat, mi waan ppl buy out di bar. Whats in my cup stays in my cup sound like a man whey naah spen.

Recession

Originally posted by TDowl View Post
                                Gaza or Gully?
                                Lol neither!