Anybody done Bikram Yoga?

• Anybody done Bikram Yoga?

Mi mumma...90 minutes of hell in 110 degree temps...mi a guh fit like a racehorse when mi done...some muscle i never even know I have a twitch twitch bout di place...badman doh di yoga but Bikram a irie yute still suh...

story come to bump now..

nevah si smoke widout fiyah... anyway mi glad yuh finally come out..

story come to bump now..

nevah si smoke widout fiyah... anyway mi glad yuh finally come out..
      Yeah i'll be coming out over the Venezuelan ting I took with me yuh old ************ hag lol

yes sah.. yuh and yuh Bi-Ram yoga..

Yeah try it a few times, and the first time yuh feel like a heat stroke a come on to rahtid. It loosens up yuh joints and dem sey it good fi the body. Never know sey yuh is so enlightened fi try dem tings.

Bricky - send us a videotape nuh

NO!! Please don't! We don't need to see Bricky in him biker shorts!

The place is so hot that most of the women wear bathing suits.

So typical of you, Bricky. You wanna be a street yute, but your aristocratic pedigree couldn't resist this uptown fandangle that will become passe when the next fad arrives.

The next fad? Sipping latte on Ocean Blvd! Yeah!

Starbucks? Hell no! Can you sip a latte in Starbucks while enjoying a waft of high grade on a gentle Caribbean breeze? Alrite den! Talk to mi! Yeah!

Can you sip a latte in Starbucks while enjoying a waft of high grade on a gentle Caribbean breeze? Alrite den! Talk to mi! Yeah!

Remember, Big Brother is watching

Biker shorts mi r*ss...mi have on mi adidas sweat suit bottom...dem have a fish inna di class inna some daisy dukes bicycle shorts & him sit nex to di fattest ting in di class *kiss teet* anyway my yute this is the best workout i have ever had in my life...it's a nagging groin injury i trying to fix & it seems to be doing the trick...gets yuh blood pumping & everything stretched out...not to mention the 3/4 naked ladies

too much info, bricky. enuff!

Yuh stay deh...you should mandate that your clients do yoga 3 times a week...different level ting fi real