LAZIE and the other St. Brucians Rope een!

• LAZIE and the other St. Brucians Rope een!

Unnuh nuh hear say manatt, phelps and phillips amend di agreement and put bruce dem inna deeper cow excrements. dem say di contract was indeed between dem and di gov't thru missa brady. di only thing dem change pon di site is dat di contract ended on mussy February 8 2010. Watch news tonight and Lazy(ie) tune in to u nationwide.

Originally posted by Lionpaw View Post
    Unnuh nuh hear say manatt, phelps and phillips amend di agreement and put bruce dem inna deeper cow excrements. dem say di contract was indeed between dem and di gov't thru missa brady. di only thing dem change pon di site is dat di contract ended on mussy February 8 2010. Watch news tonight and Lazy(ie) tune in to u nationwide.
    Well, lets see the document in the SG's hand.

Let's see u follow bruce if him tell u fi swim inna sh**

Originally posted by Lionpaw View Post
        Let's see u follow bruce if him tell u fi swim inna sh**
        the difference between you and me is that i use facts to reach my conclusion. Try it fi a change nuh. Yes, there are questions to answer, whats the problem yuh have with seeing the document?

sigh

won't make a difference, lazie. you know that. you will deny it to the bitter, embarrassing end.

Really .... did I have a problem admitting you all were correct about police abuse? Or yuh figet that? We deal with facts .... not careless gossip.

like i said before, i am prepared to sit back and watch bruce and di rest a unnu weasel unnuself outta dis one. makes for some interesting viewing!

Unuh .... because I decide not to be careless like the rest of you I'm now involved?

bredrin, is full time now u start stand up for what is RIGHT,
                    and not just for what is Labou-RITE.

lazie need to see di contract in him hand!

All now mi a wait fi summady to explain what is exactly supposed to have happened that should not happen and why...

Mi confuse.

we were hopeful that lazie would come around. but you? chemical ali!

still waiting...

Mi can bet 3/4 ah unnuh nuh even know !

lol !

we know enuff.