If me Buss wah me know , Bruce and the JLP executive a **************** inna dem boots.
Bruce is a one term P.M he knows this , so his card is hold on as long as he can , if need be call an early election let the PNP deal with it .
He can say to his constituents in T.G a nuh im sell out Dudus a di PNP , cause im ave dem secret .Dead or alive, more likely dead.
Calculated political move , and the sad thing is , in 5 or 10 years time he will be a viable candidate by Jamaican standards.
Dem man deh know di constitution will defend dem shitstem.i.e democratic dictatorship....where is the JFJ?
Bruce is a one term P.M he knows this , so his card is hold on as long as he can , if need be call an early election let the PNP deal with it .
He can say to his constituents in T.G a nuh im sell out Dudus a di PNP , cause im ave dem secret .Dead or alive, more likely dead.
Calculated political move , and the sad thing is , in 5 or 10 years time he will be a viable candidate by Jamaican standards.
Dem man deh know di constitution will defend dem shitstem.i.e democratic dictatorship....where is the JFJ?