Strange! The south Florida lawyer who has been

If me Buss wah me know , Bruce and the JLP executive a **************** inna dem boots.

Bruce is a one term P.M he knows this , so his card is hold on as long as he can , if need be call an early election let the PNP deal with it .

He can say to his constituents in T.G a nuh im sell out Dudus a di PNP , cause im ave dem secret .Dead or alive, more likely dead.

Calculated political move , and the sad thing is , in 5 or 10 years time he will be a viable candidate by Jamaican standards.

Dem man deh know di constitution will defend dem shitstem.i.e democratic dictatorship....where is the JFJ?

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Hell, if Portia and posse are being touted by some as viable candidates after 2.5 years, then yuh know we corners dark!

Let us not forget that the current state of the Rock is mainly due to their legacy.

Originally posted by Baddaz View Post
        no **************** sherlock... suh all dis time mi tink yuh know more dan yuh really know...

mo, suh yuh fi put ting and ting togedda... chk dis... vivian bredda get killed after vivian released... yuh tink seh any ordinary bredda aguh kill vb bredda juss suh...

vivian duh him time and a after him dem release him de indictment fi dudus come out... who yuh tink gi up most a de info pon dudus... man gwaan like yuh have sense nuh...

if de fed did guh request dudus while vivian was inna lockup, it wudda point directly to vivian as de source of most of de information... vivian nuh want look like a informa... dudus nevah want touch vivian cause it aguh bring tuh much attention to him, suh him rub out vivian bredda fi spite vivian...

even if uncle sam affi guh fi dudus himself, dudus a guh merka... or die soon...

yuh tink a juss dudus... justin o'gilvie, dudus right hand man pon de feds radar tuh... de feds know seh de organization can't collapse if justin still deh bout fi collect govt contracts...

how mi deh a farin and know dem tings yah and yuh deh a jamaica an nuh bout all dat...
        Mek dem understand big man. The truth de de for everyone to see. Its not going to be pretty but them bring it pon themselves. The irony is a lot of foreign ites done know the score already. Only in democratic Jamaica where free speech is valued(lol) everybody have to watch what dem say. Uncle Sam may do in months what independent Jamaica could not do in decades. Watch the ride more to come. Some chessplayers way outta dem league only their apolgists dont know it. Why you think the best they can come up with is the "a no we one defense". I hope for their sake that impresses Uncle Sam but I doubt it.

Hillary Clinton is in Mexico... some perspective comes in handy...

You no gone a de Chinese embassy yet. I have some connections in the orient that could expedite matters for you.

Originally posted by Rudi View Post
              You no gone a de Chinese embassy yet. I have some connections in the orient that could expedite matters for you.

Leyton Orient?!?

I can get him there 'shortly'.

who yuh a call short?!?

oh! ah see! heh heh!

Mi warn unnuh.. Shaolin Master a practice Tai-Chi....

Every move him mek is calculated.. di man play di game to completion in him head ahready.. when dem tink dem check dem just step inna checkmate..

Unnuh stay di fall innah di hype Trap..

Unnuh tink Drivah born yessiday ?

lol !

i thought my support for jermaine hue was bad, but dis is ridiculous!

Drivah nuh need support.. mi call di game how mi seeit..

well ease off den nuh sah!

wheh yuh seh ? mek unnuh enjoy unnuh fantasies ?

heh, heh..