Vivian Blake Dead
Mo, Rat(a) no bizniz inna Dudus fight!"The contribution of forumites and others who visit shouldn’t be discounted, and offending people shouldn’t be the first thing on our minds. Most of us are educated and can do better." Mi bredrin Sass Jan. 29,2011
B'un dat! Dem too mix up wid Golding from the past. I bet Golding never really abandoned garrison politics to start wid. Plus dem get too crazy. Wasn't it there leader who called for a suspension of the Constitution? Genius! Instead of actually following it (which our politicians only do now as convenient), they want to open the door to complete dictatorship. And is Hyacinth Bennett still in NDM? If so and she is now a Senator then it just mean di whol' a dem mix up, like one great big orgy of siblings.
Vote independent. No parties.
trying to recall. i know sometimes dem try sell yuh someting else dat yuh neva want, like some cd or some other crap!
oh! yes, nuff time dem aks if dem can keep di change, cause times hard or whatever di reason. dat happen all di while! yuh see when di Sunday papers di cost like $70, dem use to all assume dat yuh nuh bodda want back yuh $30! now dat di paper is $100, dem corner dark!
Originally posted by Mosiah View Posttrying to recall. i know sometimes dem try sell yuh someting else dat yuh neva want, like some cd or some other crap!
"Do you want to supersize that for an extra .75 cents?""It is easier to build strong children than to repair broken men" - Frederick Douglass
Originally posted by Mosiah View Posttrying to recall. i know sometimes dem try sell yuh someting else dat yuh neva want, like some cd or some other crap!
oh! yes, nuff time dem aks if dem can keep di change, cause times hard or whatever di reason. dat happen all di while! yuh see when di Sunday papers di cost like $70, dem use to all assume dat yuh nuh bodda want back yuh $30! now dat di paper is $100, dem corner dark!
Originally posted by Islandman View PostThem mussi get them training inna America, cause dem specialize in dat!
"Do you want to supersize that for an extra .75 cents?"
In America they are attempting to get you to make an additional purchase. So you pay a bit more money and get a bit more product. Out here you they try to get you to pay more money for an unchanged product or to just give them the additional money directly without even the fiction that it is in someway related to the product.