but immoral.. don't forget that..

Is that a give u comfort. LOL Next thing you a guh seh you never know them call him sexy rexy.

Man seh him bat a good innings after bawling fiyah fi di man. Unu nuh easy a ****************.

Yeah man.. condolences..

Let me know when it is appropriate to discuss the hypocrisy...

RIP Rex.

Yuh know that Rex's mother lived to be a centenarian. Born March 1909, died September 2009 in the Bronx, NY.

Ah smaddy whey mi father side afamily know. My Aunt was going to Beckensfield (Now Mobay high) whilst he just came to Cornwall. She always said he was bright.

Originally posted by Me View Post
                Is that a give u comfort. LOL Next thing you a guh seh you never know them call him sexy rexy.

Man seh him bat a good innings after bawling fiyah fi di man. Unu nuh easy a ****************.

Who dat?

This reasoning is so shallow...it nuh leff di surface yet
                Last edited by Don1; February 3, 2010, 06:21 PM.

Unnu sick , Icon dead so wi caan gi im credit fi di positive aspects , wha im duh fi di culture.Is like a man will say Ben aka Maudib mussing get nuh ratings when im post a positive football post or political post excluding the agenda .

Bwoy unnuh nuh know when fi tap or show respect fi a man or occasion , well like Ben say , morality nuh inna fi dem agenda.

Who say B.M must dead? Nuh get it twisted , mi nuh bizniz wha unnu duh inn a private.It just cannot be legalised in now way , shape form or fashion.

DUN TALK BIG UP REX, BTW IM neva join nuh public agenda.Unnuh tek an opportune time to HIJACK A POST !
                  well said...

Yeah man.. condolences..

Let me know when it is appropriate to discuss the hypocrisy...
                    It's appropriate when you look in the mirror.

Truly amazing the things people saying now after seeing their stance on those people. Such kind words now, yet cuss him people before him dead.

Jamaica is indeed a strange land.
                      who is "him people".... NDTC??

Who is him people? LOL

Next thing you going to say you never know. You did enjoy watch him bat during him innings? LOL

Who is him people? LOL

Next thing you going to say you never know. You did enjoy watch him bat during him innings? LOL
                          Why not just answer the question?

Since yuh seem fi kno "him people" ..... bettah yuh dan mi fi watch im bat.

mi nuh qualify

Mussi read you read bout him innings. LOL
                            Funny man supporter when it fit your cause.

RIP the Prof and all the best to his family

Mussi read you read bout him innings. LOL
                                Funny man supporter when it fit your cause.
                                Whether it was your intention or not. This is kinda repulsive. Now is neither the time or place. Both sides can go about debating later. This man at no time got involved in this public debate. Try and take some meaning from that fact.