JLP nervous as PNP goes for the jugular

heh heh.. which set of fax is the question... young yute...

All di fax or jus some...

lol !

Mi nuh know is which forum yuh was pon before.. but is at least 2 man in yah guh good school.. raise di level...

Mi nah ask yuh if you ah practise Propoganda.. wi have 2 years of material..

Yuh have a ting yuh call yuh Social Contract and yuh applying propoganda tactics fi promote it..

Now that you unnastan see if yuh can fix up yuh argument...

heh heh.. which set of fax is the question... young yute...

All di fax or jus some...

lol !

Mi nuh know is which forum yuh was pon before.. but is at least 2 man in yah guh good school.. raise di level...

Mi nah ask yuh if you ah practise Propoganda.. wi have 2 years of material..

Yuh have a ting yuh call yuh Social Contract and yuh applying propoganda tactics fi promote it..

Now that you unnastan see if yuh can fix up yuh argument...
      Rich!

mi juss ah watch anna laff , how di hell dem set up grandmaster
        fi play wid a female opposition weh ratings is below international
        standard , porsha push down di board an run gone .heheheh ! lol !
        whoeee !
        Jamaica you mite get a Petroleum well with
        United Oil by 1.31.26;You also has a NNPC option with the Abuja accord from 2022.What
        happens then I don't know.A Petrol Well is
        Probably forthcoming...

The days of this type of protest by any opposition party, is totally counterproductive. Which leads me to say the "badman thing neva wuk" and will neva wuk.

Again it is Political Party over the affairs of Jamaica fuss.

A party is needed with people that have Jamaica's best interest, not members, who are gonna look back and seh Busta sheg it up or Norman should a... lets deal with what's on the plate, and not keep doing the Loop argument thing.