• Rate your MP

Mdmex wha you say?

Rate your MP

0/10
    (Photos: Collin Green)
    DONOVAN CAMPBELL,
    TAXI OPERATOR, HECTOR'S RIVER
    Mr Rhodd in power now for 16 or 17 years and him do anything for east Portland. Is since JLP in power now that the road start fix. Mr Rhodd shouldn't be MP. It's just because we didn't have any suitable representative to go up against him.
    0/10
    DENNIS PATTERSON,
    BUS DRIVER, FAIRY HILL
    I would have to give him zero, and mi a nuh Labourite, mi a PNP. Eighteen years him deh deh and mi nuh see weh him do. Him don't come around, is only when well-known PNP people dead you see him come a funeral
    0/10
    ORLANDO SMITH,
    SHOP OPERATOR, LONG ROAD
    A just promises fi all di years him deh deh. Mi and him come from same place - Moore Town - but mi haffi gi him zero.
    0/10
    NATALIE BROWN,
    CUSTOMER SERVICE REP,
    ROLAND FIELD
    If you ask anyone in east Portland, not on a political level, they would give him minus zero. Nothing has been done for east Portland or east St Thomas. The general picture for these parishes is one of neglect. The road is being fixed now but the reason is that the bus men staged a one-week protest.
    0/10
    KIDROY "FREDDIE" THOMPSON,
    FISHERMAN,
    MANCHIONEAL
    Mi nuh feel like him ah do nutten. Well, ah nuh seh him nah do nutten but ah nuh roun here. Him do it up ah Portie (Port Antonio) side weh him come from.
    1/10
    ANN-MARIE HENRY,
    BARTENDER,
    LONG BAY
    Is one time me ever see dat man from I've been living in Portland, 16-odd years now.