UFOs in Downtown

a which kite mek noise like 'elicoptah? dem have some wikkid one still!
    a which part u live? u neva meck bamboo kite yet and hear di helicoper noize it mek?

all di while! yuh see when it all start fi hist (hoist) up inna di wind, yuh fi see di amount a dust it a kick up offa di grung!

a true. a mussi di kite festival dem wenna keep dung tung. shola, yuh neva hear bout it?

bredren nuh frighten mi suh

dem a look fi you tuh?

but a wha dis faada!?

Dem caan target Dudus house with an air strike.

what yuh talking bout? yuh nuh hear say is kite di man dem a fly dung deh?!

you sure a nuh drone?

dem better leave dudus alone , mi nuh inna di concept
                  fi merica cum tek out who dem want . Fight TG !
                  Jamaica you mite get a Petroleum well with
                  United Oil by 1.31.26;A JOINT VENTURE GROUP TO DO PISTON CORE ,3D REPROCESSING AND ENVIRONMENT
                  PERMISSION ARE PEREQUISITE TO DO
                  EXPLORER WELL.TO SPUD IS FINAL
                  AND CAN HAPPENED BY JAMAICANS
                  ANYTIME.EXPLORER WELL
                  IN 2026.

or him smoking something illegal and very powerful...like some well cured skunk?

well, mi want know a who a him weed man cause mi want get high till mi hear helicopter to.

yuh stay deh when helicopter inna a air, anyting can play

US Marines CH-53 ..

Mi si 2 fi miself...

Each one can carry bout 50 Man...

Look like Heli-Tours West Kingston Tour Package sell-off....

Bwoy everything under hush-hush. It nuh mek the media yet and me just call down a yaad and nobaddy nuh know nuttin.
                            Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Somebody call the PM nuh

nutt'n nuh go so fi real ppl. false alarm so unnuh stap tek ih serious. more than likely a jus di african bredda wha beyn deh outya or sitt'n like suh.