talk bout tune

• talk bout tune

A dem sang yah we use to drop pon girls when party a done although mi did a walk foot man.

http://www.youtube.com/watch?v=zbTjzZzfR7w

and my lord when dis yah one drap and you don't have a girl

http://www.youtube.com/watch?v=bQtlrBziyzI

Back it up with dis and something have fi happen

http://www.youtube.com/watch?v=X35Mundp3j4

Weeell up DJ cause mi have fi change the pace or the single man them a go go inna depression yah now.

Heh heh. Good shots me bredrin. Me sorry you miss the sound clash yesterday though.

Me neva know that song did name Drive and the group name the Cars. Funny. The whole a we was walk foot man dem days though, or if we lucky and a robot taxi a mek a last circle inna the night we would catch it.

Wikkid soundclash yesterday fe true. If I have some time today, I'll try to put them together under one thread.
      Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

yeah next time.