Party Time 80's Only

Jawge, me just a realize seh yuh one generation too old fe dis. Yuh a slow down the party. Hold dis
    http://www.youtube.com/watch?v=EDHJI...eature=related
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

http://www.youtube.com/watch?v=zaEqqD4FWHc&feature=fvw

Alright you can't talk bout Rick james and nuh talk bout this girl

http://www.youtube.com/watch?v=ba3Nvk26qa8

Wait is what ah gwaan afta mi drap di Rick James album yuh tek chune off a it an ah play mi? Yute cool inna di class.
          Learn:http://www.youtube.com/watch?v=XXUgtEe99ZY

Me play dat tune already Jawge! We nuh play tune more dan once inna dis session

Gentlemen, dah clash yah too easy. Put on unuh leddah jackets, tie up unuh head, spread the plastic pon the ground .... because there no stopping Lazie.

http://www.youtube.com/watch?v=QKrd5B7hs3k

Nice now you are back

http://www.youtube.com/watch?v=4bH9z...eature=related
                Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Oh you did? ma bad. Mi ahffi exit now anyway.

See what me talking bout..........dis bigga than him

This one fe all the drum pan sound inna the dance:

http://www.youtube.com/watch?v=_Ac_7EmYGXs

This one fe all the drum pan sound inna the dance:

http://www.youtube.com/watch?v=QKrd5B7hs3k

You and Jawge a duh di same thing. Dat play already. Mek mi check mi box ... since mi have tune til mi confuse ... yuh can get credit fi dat.

No me correck it. ME draw too wuick! Check it again

Ok so yuh moving up through the years.....I was waiting to start break dancing

http://www.youtube.com/watch?v=IXuv7m-5_gw

Unoo really want to go there?

http://www.youtube.com/watch?v=VjLHrhLVwzs

Cho man

http://www.youtube.com/watch?v=rt-ZE3OtKH0