I know most of the R&B fans pon this forum

Jawge when you watch her sing in that video you can almost see what she was thinking of ........something did sweet her.....notice her slow wine....
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Alright, mek de people dem go cool off likkle bit before the reggae music start play wid a few upbeat tune:

http://www.youtube.com/watch?v=pVAm_obRPQ8

And den dis...

http://www.youtube.com/watch?v=-Sl5V...eature=related

Nice but let me squeeze in this white yute yah before ah go:
          http://www.youtube.com/watch?v=bQtlrBziyzI

Mi mine tell mi say ah run yuh ah run but yuh ah go get brush ova dat side to. watch.LOL

Iman respek agian yuh play suppen fram mi collection (ones I listen on the plane) Jangle pay attention:

http://www.youtube.com/watch?v=ySaHZZhSwXE

http://www.youtube.com/watch?v=w8CV_9dhojw

Ok, so a now you want come inna the party with your big chune. Me a go change the pace because man de pon de dance floor a rub off dem pants front and soon pop off ( I had a bredrin who dat happen to a dance wid me cousin. Laffing spwile). I am going to start it off from early in the 80's when we were coming out of the Disco era. Soul Train and Where It's At were the order of the day. Try to keep up grasshoppers.

http://www.youtube.com/watch?v=EoXvDleWJ5U&feature=fvw
              Jangle, yuh a punch above yuh weight ... mini cooper cyaan run inna 18 wheeler.

Start a new thread fi dat.

Hol dem two yah to:
                http://www.youtube.com/watch?v=juGWG5J2Hic

http://www.youtube.com/watch?v=FKPBfq6hlUA

True dat but since him waan go there

me start a new thread. Unuh lucky me not on me home computer or else me woulda kill unuh wid chune. Lazie run go back down the road and come back wid your big chune.
                    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Mi caan listen from work. But tonite I gwine post a Mille Jackson, that will have you boys peeing your trousers

Nice, nice!

Cho by then the party done and the sound man pack up and gone home. You can gwan pick up the empty bokkles and wash out the soup pot....me tyad.

Here's your Millie

http://www.youtube.com/watch?v=JEwuJpgsBu4

http://www.youtube.com/watch?v=FMmSx...eature=related