yeah only now you nah judge.

If a Omar mash it up, who hired Lattibudierre?
    yuh jus ah ansa question wid more question....mi nuh inna dat.

mi gi yuh di winnins (as usual). Kongrats.

Originally posted by Me View Post
      Mi look like you boxcover secretary.

lol!!

and boxcover "lite"

Mi just a make you think the obvious.

Omar appointed Lattibudierre and rated his governorship as excellent and you want shift blame? As Mosiah asked, where the buck stops? In the BOJ independent?

I expected better from you.

Mi just a make you think the obvious.

Omar appointed Lattibudierre and rated his governorship as excellent and you want shift blame? As Mosiah asked, where the buck stops? In the BOJ independent?

I expected better from you.
            Sorry to disappoint...will try to do better nxt time.

Latibeaudiere

would you care to answer?

lol

guweh!

but mi caan hide and speak.

based on what i see jamdung short of governing talent.

jlp light and floundering. pnp deluded and dangerous. plain truth and bad mannaz.

lol

ah suh lati name now?

lol

jc bwoy still...wrong blue. rotflmao

A now yu know dat??? And unnua a gwan like unnu know wha really a gwaan. Unnu only source info from internet and radio news....Look from when mi ask Maudib...all now him cyan ansa..bout "He resigned".

Suh yuh nuh si dem a tek time draw fi di Talent...?

If yuh nuh draw fi a Campionite.. yuh joking around..

It look like dem finally coming around.. is not Manning Cup wi fighting fah... ah nuh Boys Champs wi ah deal wid.. serious tings calls for serious talent..

Fortes in Fide et Opere !

Ah Jawges mek Campion. Never forget dat!

Originally posted by Exile View Post
                          A now yu know dat??? And unnua a gwan like unnu know wha really a gwaan. Unnu only source info from internet and radio news....Look from when mi ask Maudib...all now him cyan ansa..bout "He resigned".

Dat deh yute name Lazie ongly "know" tings...when Golding ar im minions announce it....ah bear "Bruce said this" ar "Bruce said that" ar "didn't you hear what the minster said on the radio?"

Im nuh tap leggo govament press release ar mout govament opinion pon di forum.....ah di resident JIS dat....strait!

Certain peeple cyaan tink fi demself...dem need help fi duh dat. lol!!

Dat deh yute name Lazie ongly "know" tings...when Golding ar im minions announce it....ah bear "Bruce said this" ar "Bruce said that" ar "didn't you hear what the minster said on the radio?"

Im nuh tap leggo govament press release ar mout govament opinion pon di forum.....ah di resident JIS dat....strait!

Certain peeple cyaan tink fi demself...dem need help fi duh dat. lol!!
                            I deal with facts unlike you that argue from a point of ignorance. I rather get my info from official sources. Try it, getting it from yuh fellow drunkards just mek yuh look foolish.

Ok Missa JIS/Official sources

Suh wha Brucie seh tudeh??

This was done yesterday I beleve:

Quote Lazie

"I have sought to set an example by taking a 15% cut in my salary. The members on this side as well as you, Mr. Speaker, have taken a 10% cut in theirs. We are not alone. The Governor of the Central Bank of England, Mr. Mervyn King, last year refused to accept an increase in his emoluments to which he was contractually entitled, saying that he did not feel it was appropriate in the current economic crisis."

Is the PM telling us that Her Majesty's 'Loyal' Opposition didn't take a pay cut? Suh what about the bickering bout loving the poor? Bunch a empty barrels.

Bruce a jokah . .. pay shoulda cut ..... wedda dem like it or not.
                              Surely there's been some GOJ news today.....

Update wi nuh...please?
                              Last edited by Don1; November 5, 2009, 11:21 AM.

Ok Missa JIS/Official sources

Suh wha Brucie seh tudeh??

Update wi nuh...please?
                                When Maudib called you Dumbone ...I thought he was going overboard ... but the reality is yuh mek him look like a genius.