I'm no fan of the NFL, as a matter of fact

• I'm no fan of the NFL, as a matter of fact

if it comes up on the sportsnews, I change the channel. However, mi just see the Dallas Cowboys Cheerleaders pon Oprah ... my my .... anybody know when the Dallas Cowboys Cheerleaders coming to the Giants Stadium?

how comes you a watch Oprah mi lord??

dat a di firs' ting!

how comes you a watch Oprah mi lord??
        Mi wife reach home before me plus mi affi share.

Oprah's Weekly Schedule, Every Week

Monday: Is Your Man Abusive?

Tuesday: Is Your Man Cheating?

Wednesday: Does Your Man Have A Drug Or Alcohol Problem?

Thursday: Is Your Man A Slob?

Friday: Is Your Man An Abusing, Cheating, Alcoholic, Drug Addicted Slob?

Originally posted by Bruce View Post

Tuesday: Is Your Man Cheating?

Wednesday: Does Your Man Have A Drug Or Alcohol Problem?

Thursday: Is Your Man A Slob?

Friday: Is Your Man An Abusing, Cheating, Alcoholic, Drug Addicted Slob?

Ummm ... suh that would explain the pretty girls in short shorts a duh all kinds a kicks and splits.

yeeeaahh right, if I were you I would stick to that story too..

Mi wife reach home before me plus mi affi share.
                Lazie nuh listen to them: Nuff a them haffi cudddle up and watch "Lifetime" or dem caan watch soccer

Lazie a age. Only mi and Gamma admit to having to share time fi make Wifey happy.

Jawge soon post similiar story now

A time like now I miss Courtney fi deal wid him case -

if it comes up on the sportsnews, I change the channel. However, mi just see the Dallas Cowboys Cheerleaders pon Oprah ... my my .... anybody know when the Dallas Cowboys Cheerleaders coming to the Giants Stadium?
                    am not a fan of american football .
                    Jamaica you mite get a Petroleum well with
                    United Oil by 1.31.26;You also has a NNPC option with the Abuja accord from 2022.What
                    happens then I don't know.A Petrol Well is
                    Probably forthcoming...

Lazie a age. Only mi and Gamma admit to having to share time fi make Wifey happy.

Jawge soon post similiar story now

A time like now I miss Courtney fi deal wid him case -

oonu lucky , am looking for a single gal yah now . Mi nuh want any N any
                      body fi guh mek mi life a mess an put mi a jail fi nutten at all . I need
                      someone .Florida have whole heep a dem but !?!
                      Jamaica you mite get a Petroleum well with
                      United Oil by 1.31.26;You also has a NNPC option with the Abuja accord from 2022.What
                      happens then I don't know.A Petrol Well is
                      Probably forthcoming...

A nuh dem a go put a jail unless she a police -

Good luck wid your search