RE: Lisa Hanna loses custody case

I guess this spell doom for Tappa and other JA

greats in football (if we ever see anymore). Well Tappa was born in wrong country because if he was born in Brasil, played on the national team and did some of great magnitude. Without a doubt he would be in th front seat of all beauty contests until he found what he wanted. We then wonder why our players give medicore performance. Brasil ballers know that they will get first pick on the super models and beauty contestants back home (not to mention other incentives) so dem play serious ball. Pele married his second beauty quen, nuff said.

Can't even get a staue of Tappa in Sam sharpe square to Rhatid, but such is life.

Yuh nuh haffi be no thug cause

basically nuh woman nuh waan nuh saaf man. Dem nuh waan nuh man wha wi trace dem an pick pick roun dem. Yuh can be decent but is still a real man an dem check fi yuh same way.

She have fi go prove say she was either at gun point or under 2 big head spliff when she signed.

Jawge (11/30/2006)Can't even get a staue of Tappa in Sam sharpe square to Rhatid, but such is life.
          King Jawge,

Why yuh nuh ask one of the NUDE artist to put up a statue of Tappa since all of dem want something to create and is pure nudity coming to them mind

easy nuh; mi say she ah go

ketch him up here. Anyway mi nuh too business wid dem ting, mek dem werk it out. Di gleaner juss cut out di other chick wha did deh beside Panton. Cho mi did waan see har , fi see if him did pick up ah hotta one dan Lisa :P unnuh know say mi luv di likle almshouse LOL.

Jawgy a nuh everybody fi go a beauty contest, ask Mike Tyson.

Maybe a nice church girl woulda suit Tappa fine only that maybe she nuh go a match pon sunday, she pray fi him.

LOL well him can always draw fi a

7 day adventist woman.

Jawge (11/30/2006)easy nuh; mi say she ah go

ketch him up here. Anyway mi nuh too business wid dem ting, mek dem werk it out. Di gleaner juss cut out di other chick wha did deh beside Panton. Cho mi did waan see har , fi see if him did pick up ah hotta one dan Lisa :P unnuh know say mi luv di likle almshouse LOL.
                  Di man move from Miss World to Miss Universe. Cyaan get much bigga dan dat!

On the other hand, him move from a Jamaican to a Trini. Cyaan get much lower dan dat! :P

Assasin (11/30/2006)

Sometimes we nuh get the pretty one dem cause we doubt we self as man and man.

Mi learn long time ago say you have fi take up the challenge and run wid it. It is only a 50% chance of yes or no
                    This is for real. The most a woman can do is ignore your overtures. As long as she don't brush you off in a club or a public venue, there is no embarassment.

[quote]Mosiah (11/30/2006)
                      Jawge (11/30/2006)On the other hand, him move from a Jamaican to a Trini. Cyaan get much lower dan dat! :P
                      Mo - you're a RIOT Yuh tink Lisa, should a did bruk har up fi har man?!!

What is this crap about Tappa and beauty queens? I have known him for at least 15 years and I have never seen him in the company of any of those kinds.

I am sure if he was of that mind, given the millions he has in the bank and even when he was in England or Scotland he would have latched unto one of them by now.

Yuh see nudity is truth so you would

find nudity representing the concept of freedom. You were born free (naked) without the shackles of clothing, fear, love, beauty and many more. The sculptors are trying to express this thought but the twisted minds want to sleep with the statues (what else can I say). Tappa would have to be presented as himself with a ball at his feet. Mobay should restore its pride and self confidience by dedicating a statue to this great man.

Mo that's what you call a

serious upgrade. It mussi bun di playas hata dem bad woooeeee

lol

What yuh doing trying to dig up on Lisa now? LoL