If Rwanda can Reconcile & Cooperate, why can't Jamaica?

Hold on.. you evah si Democrats VS Republicans ?

Yuh joking.

Mi seh when Jamaica have two good parent it nuh mattah if di parent dem divorce dem will mek sure grow di Pickney right !!!

Jamaica problem is one a di parent went of the deep end in 1972 and cyaan karreck demselves all now !!

Dem get caught up in dis socialism, black man time, fightin fi rights foolishness instead of seeing to the development of the country to FEED DEMSELVES and be RELEVANT in the region.

Yuh nuh read from Third World to First yet ??

PNP been fighting a quixotic battle fi YEARS now while di country burns.. wi elect anybody fi tilt at windmills ? Deal wid di basics !!

I keep saying it... Black Man could not vote in america in the 60's.. how yuh muss have black man in Jamaica a run go Merica ???

How a black man in america have more defensible rights than in Jamaica in 2009 ??

Is wha kinda 'revolution' dat ?

Damn Joke.

Di real question is if yuh 'Social Contract' include b@ttyman..

Yes baba !

LOL !

Di real question is if yuh 'Social Contract' include b@ttyman..

Yes baba !

LOL !

No..I did not envision JFLAG or any other element of the Rear Admiral brigade as a legitimate social partner in the new Paradigm.

You are free to advocate for that in the public domain however.

Jus memba fi wear yuh disguise. LOL!! WHOEE!!!

Wait, annuh jamaica da maudib bredda ya live? if so, him a di only labourite whey so proud to rhatid. most labourite mi know a hide inna dem rathole di way how dem shame ya now.

Ahh.. sounds like you are the one promoting a dead paradigm..

No Reconciliation.. but mi nuh unnastan... if Rawanda can have it...

LOL WHOOEE !! DWL !!

Ahh.. sounds like you are the one promoting a dead paradigm..

No Reconciliation.. but mi nuh unnastan... if Rawanda can have it...

LOL WHOOEE !! DWL !!
              Yeah..yuh cyan gwaan reconcile yuhself mongst dem who love enta tru di exit.... ah your chice dat.

Yuh an yuh buddies dem cyan gwaan live yes...but mi nah promote dat practice..dem ave enuff promota areddy...lika yuh & yuh compadre Thatchell. Yuh mussi waan pedophile fi reconcile wid tuh lika im.

mi ave odda tings ah promote yute.
              Last edited by Don1; September 22, 2009, 08:03 AM.

Originally posted by Lionpaw View Post
                Wait, annuh jamaica da maudib bredda ya live? if so, him a di only labourite whey so proud to rhatid. most labourite mi know a hide inna dem rathole di way how dem shame ya now.
                mi nuh nuh kno wich part im live..but mi si im post seh im wuk fi di new govament couple months back.

"eediat, are you saying all who vote PNP are eeediats? if so why not go to a one Party(JLP only) to run the country?

This show me that you are not about nation building, you just want to continue the loop of failure, maybe it's because I only have a Primary school education why I am falling to comprhend your true meaning.

Do you believe that the strong must lift up the weak Campion Champion?

you gwaan follow Ben. Me like when man have big talk.

Make PNP gal drop the glamity pon him and him cry like baby.

Unnu think a dead man want dead make them walk from Arnett to Tivoli in the heart of war fi go look fi woman?

Let me correct myself.

If yuh vote for PNP and yuh not genetically connected or in a garrison.. yes.. you are an idiot.

Can you offer another explanation for voting for proven failure ?

Not once, not twice, not 3 times but 4 times a failure ?

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different resutl.

So.. idiot of mad.. pick one.

Him seh Marry !

Him nevah seh tek a piece...

2 diffrant ting dat.

Promote ?

LOL !

I thought the problem was in the other direction...

you hear what Berres say "one dance can do"?

Well, yuh say anybody vote fi PNP a eediat, but mi nah lie, anyone vote fi JLP fi a next term must have a mental disability to rhatid. It come in like a mi bredrin dem wha smoke weed pon di corner a run di country ya now. JLP come in like yuh see a random corner yute and say "yow, come do da heart surgery yah."

Now Mosiah.. here is what you call a LIE..

Got it ? Good..