US Government wants 'Dudus'

word on the street is him say nobody nah tek him. like him ready fi fight to di death. jamaica ago bloody this week.

Wow...I really hope this is not true, not calling you a liar boss, but surely we dont need to violence...maybe some one high up with some influence can get him to see reason.

Maybe one way or the other he might think this is the end of the line for him...

I can't see it happening, that he will turn himself in or that the authorities will go and get him. I don't even want to call my TG links because dem probably all nervous as hell and not about to talk much about the situation.

Dem might jus kidnap him like dem do Norris Barnes

a serious thing. tg people dem all block di road dem fi prevent babsteel from enter. it's a good time fi fly out till things cool off but in the words of kartel, "meeeeee nahhhh go nuh wheeey, no bway cyaan run mi from my yaaad".

Originally posted by Lionpaw View Post
              a serious thing. tg people dem all block di road dem fi prevent babsteel from enter. it's a good time fi fly out till things cool off but in the words of kartel, "meeeeee nahhhh go nuh wheeey, no bway cyaan run mi from my yaaad".
              Yeah good time fi fly out .. lets hope when him land the FEDS a wait pon him.

because me love di almshouse, ah gwine tek a drive out to di area likkle more.

yuh have army tank? yah gwan tho. neva know u have dem status deh.

yuh gwaan! dem nuh seh yuh look like him?

The Japanese people yuh run into at Passa Passa do not count...

no? cho man!

Well dem tek im fada , suh why not him ? and im faada did Bigga dan im !.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Well technically they didn't