Man shot dead in Maroon Town
    Posted:8/3/2009 8:51:24 AM

York Town man shot dead
    Posted:8/3/2009 8:51:03 AM

Norbrook teen shot dead
    Posted:8/3/2009 8:50:41 AM

An nite nuh come yet.

"There is certain to be disaster when the slaves become the master..."

Describing the JLP assumption of power??.....hmmmm

Interesting observation Maudib.

Is who promise Nightmare ?

LOL !

Is who promise Nightmare ?

LOL !
          Who promise Bangarang?

Same difference... same bullsh1t

Gwaan put yuh trust inna politricks as usual... yuh ah young bud.

Nightmare mek 'Bangarang' look like it nah try...

Caught in your own trap..

Gwaan create your own delusions about what I put my trust and/or worship..

Yuh don't have a clue..

LOL !

him hold yuh wid dat bangarang response, nuh true?

Nightmare mek 'Bangarang' look like it nah try...

Caught in your own trap..

Gwaan create your own delusions about what I put my trust and/or worship..

Yuh don't have a clue..

LOL !
                Bangarang vs Nightmare... Jamaica picks its poison. The only sure thing is... they both will kill the country....

... the youngster is quite far gone... maybe beyond redemption.

So be it.

how so.. ?

I explain to him the current situation... if him nuh like di ansah and haffi clutch at straws from di past (when it suit him).. ah him problem dat.

him hold yuh wid dat bangarang response, nuh true?
                    Yuh seeit!! LOL!!

Describe the Bangarang....

*this should be good*

Yuh feel di Nightmare doh.. it mek yuh a bawl !

LOL !

A likkle Taste of Bangarang

Describe the Bangarang....

*this should be good*

Yuh feel di Nightmare doh.. it mek yuh a bawl !

LOL !
                        ..... and sorry it's not "good"

LATEST NEWS:
                        Man shot dead on Ripon Road this morning

Two men shot, one fatally at Shooters Hill
                        Posted:8/3/2009 9:50:47 AM

Residents vow to beat alleged baby killer
                        Posted:8/3/2009 8:51:51 AM

Man shot dead in Maroon Town
                        Posted:8/3/2009 8:51:24 AM

York Town man shot dead
                        Posted:8/3/2009 8:51:03 AM

Norbrook teen shot dead
                        Posted:8/3/2009 8:50:41 AM

An nite nuh come yet..... correction ...dis is before even aftanoon... much less nite.

Bangarang nice fi tru.

Nuh tru dreddy??

I see you are confused...

When yuh had the chance to speak about Bangarang you were silent (building troughs)...

What happen.. trough run dry ?

What you are feeling is di Portia 'Nightmare' !

It hot nuh true ?

I see you are confused...

When yuh had the chance to speak about Bangarang you were silent (building troughs)...

What happen.. trough run dry ?

What you are feeling is di Portia 'Nightmare' !

It hot nuh true ?
                            It hot fi tru yute.

But ah wha dis faada... di murdaration whey a gwaan ah nuh Bangarang enuff fi yuh..... yuh waan more tings?

But yuh nuh easy yute..... look look yuh head nuh good.... mad, sick.... LOL!!!