I wish some of these guys could come
Originally posted by Bruce View PostMidwestern words of wisdom:
You can't win a fight with a skunk.
Now I see why I don't appear to win in arguing points with some on this forum.
Mystery solved! Thanks!!!!!!!!!!!TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Mosiah View PostCongrats from me too! Two scientists for the future!
Or cavemen? Or half horse, half...?TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Jawge View Postbreaking news: I don't like Yendi that kind of way. I am happy for her; that she has found someone to share her life with (the same goes for Powell).
Furthermore Yendi nuh Nubian Nubian dem buss wide now, yuh nuh boss (especially since Michelle Obama heh hehe) so di ting set.
another news: I am MARRIED and we had two boys couple months ago, so mi cool yah now.
Ah nuh mi need di presha pill dem.
May they grow in love & light.
BlessTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Jangle View Postbe careful what you wish for, you might just get it. That's why me nuh think me woulda live down a Florida - too much snake, gators, lizards, mosquitos and the heat is oppressive. Me fraid seh one day I might be taking a dump and feel something wid teet a swallow me sumpen weh a hang.Peter R
Lazie mi haffi tell yuh dis: Last night mi ah come up to the light
a skunk a cross di road, mi ease up fi mek him do him ting. Ah bredda nuh drive down pon di skunk fi run him ova an miss him. Skunk rolled and got up now wi haff red light at amajor intersection (Boston Rd) You know what the skunk did. Haffi stay ah di light an tek it; mi car smell all night, even when mi reach home is like the smell on mi tongue. All di bredda haffi do is low di skunk. Funny ting is juss a day or two wi talk bout dem. Dem tek ova di place.