What a letter!

Suh wait.. yuh Charging Bruce with meeting a man wid Money ?

LOL !!
    If ah tiefin money.. im fi gi it back.Wi nuh inna New Dispensation yuh seh? ar ah still Dead Paradigm? LOL!! Gi di peeple back dem money!!! Man a dead ova it!

If Orrette still ah meet wid di bredda afta him unda investigation/pending indictment.... dat ah sumpting else. Wi will krass dat deh bridge wen wi cum to it.

Suh Rear Admiral... like ow yuh ave certain lines.... Orrette did really meet wi di likkle man inna May?

If yuh nuh kno... yuh can fine out fi wi?

Tanks in hadvance.

Suh wheh yuh seh.. di Sunday Herald ah nuh press...?

LOL !!

Who ah guh give back Madoff Money ?

Di money nuh spen ahready ??

How yuh ah guh get it back ?

Look like yuh tun fool over dis OLINT ting..

LOL !

Dentist boss? A wha kind a teeth yu talk bout? The man seh him is a O&G!!! Yu no easy...

Willi...a couple months ago, most here were saying OLINT was the saviour of mankind....hindsight is really good...

Originally posted by Exile View Post
              Dentist boss? A wha kind a teeth yu talk bout? The man seh him is a O&G!!! Yu no easy...
              yuh dun kno wich part fi him mout werk.

Including the Doc. So unless him have evidence, him must cool him foot.

10% a month should be deterrent enuff. Ah bwoy.

True true. It was blackman way fi ketch up with Butch and Issa them.

An fi brown man... ah wha?

But ah wha dis faada?

• Originally posted by Willi View Post
                      No reasonable person should be claiming deception.

10% a month....COME ON.

Greed, plain and simple.

" A good friend said...inna reggae riddim
                      Dont jump in the water, if you cant swim"
                      That's not actually true Willi.
                      Fund managers are in jail in the US and other places this very moment... having made representations to investors which were... LIES! ... that is a crime.... I'm sure it is also illegal in Jamaica.... whether or not the law is enforced will be up to the incompetent authorities.

Unfortunately it is not unusual for an investor to be greedy and naive.... it is merely human nature.

• Well that was the word on the street.

• Originally posted by Assasin View Post
                          Well that was the word on the street.
                          ok boss.

• "We children of a lessor God are depend on you to help us get rich.."- Errol Ennis

Straight from di black man mout....

• Originally posted by Maudib View Post
                              "We children of a lessor God are depend on you to help us get rich.."- Errol Ennis

Straight from di black man mout....
                              God is a lessor? I always thought He was a lessee.

My bad.

• No.. yuh just weak..