What a letter!
Originally posted by Maudib View PostYuh Checkmating yourself.
Mi and yuh evah have any argument bout weddah OLINT is a Ponzi Scheme ?
Yuh nuh tyad a lie yute ?
Learn fi play chess before yuh start talk bout Check and Checkmate...
yuh neva hask mi if mi ave personal hexperience ah OLINT... an ah question how mi kno dis ar dat?
Thou dost protesteth ... a wee too much.. likkle man.
di man draw fi ah likkle red herring argument... ah try distrak peeple from the main point.. my predictions are 100% correck!Last edited by Don1; July 10, 2009, 06:24 PM.TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Maudib View PostI have my facts.. check to make sure you have yours.
I have never had any argument with you regarding OLINT being a Ponzi scheme.
Karrek yuhself yute.
whe di fax dem deh... mek wi seet.TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Maudib View PostBut mi nuh unnastan dem breddah..
Dem claim people Naive bout OLINT Ponzi scheme.. den dem nuh have dem facts ???
Yuh mout set pon spring...
Yuh bettah wispah di request.. Poor Don1.. foot in mouth yet again...
di likkle man still ah chat farrt... im caan deal wid di fax... but ah wha dis faada? dawg nyam im suppa LOL!!!TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Willi View PostYuh have PROOF of the meeting or just the ranting of this madman?
THAT is my point.
The man seems to be willing to say ANYTHING to further his misguided personal cause. I speaks to credibility.
My question is a hypothetical one... if Golding did meet with the fellow a few weeks ago... what would be your reaction?
Not too difficult or unreasonable a question is it?TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Maudib View PostThe fact is you are an idiot.
Our argument had to do with the CONTRACT OLINT has with its members and whether or not anyting was GUARANTEED.
Run along now fraud.
Bad day at the trough? Cyaa admit seh yu wrang?
Yuh seh yu ave proof.... mek we seet nuh?
Duh!!!TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
Originally posted by Maudib View PostDo you have proof to the contrary ?
But nuh yu seh yuh ave proof... mek wi seet nuh?
Please???TIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE