Top 20 Jamaican music of all time?

I think "murder she wrote" should be on the list.

Me did you see "Wild Gilbert" and "One Blood" on the list.

original dumpling shop

Where is I-Wayne

http://www.youtube.com/watch?v=AZGwW9y-8pA

Brimstone Fire, Lava Ground(How Hot It Is, Oh, How Hot It Is, Oh)
          De Warriors Nuh Fear No Death
          Nor Any Form Of Terror Oh
          Pagan Did Mistake Nuh Make
          Dey'll Be A Sorry Dem Made An Error
          [Bridge:]
          War Dem A Study Yes
          Say Dem Deal Wit It Bloody Yes
          Gun Dog And Gun Drankra Dem Sen Threat
          Dem Say Senseless Killing A Dem Hobby Yes
          Find Out Say A War Dem A Study Yes
          Battlefield Coulda Slippery Or Muddy Yes
          Deal Wit Dem Rash Because Dem Love Di Mess
          [Chorus:]
          Dey Upon Di Lava Ground
          Nuff A Dem A Look Fi See I Mogga Down
          Hype Ova we A Tru Dem Have Gun
          Tell Dem Say Di Warriors Nah Ga Run, Nah Ga Run
          Firm Upon Di Lava Gorund
          Nuff A Look Fi See I Mogga Down
          Hype Ova we A Tru Dem Have A Gun
          Di Warriors Nah Ga Run
          [Verse 1:]
          Ice Through Through Di Fire, Nuh Care How Hot Is
          I Nuh Weak Heart, Burn Backative
          I Saw, The Positive
          Wake Up And Live
          Nuff A Dem A Hype Bout Machine, Weh Uncommon, Something Weh Bigger Dan Di Damn Cannon
          Di Lightning Will Dun Dem And Dem Gang
          With One Hand, Leave Dem Headless, No Foot Fi Stand On
          Lava Ground, Nuff A Dem A Look Fi See I Mogga Down
          Hype Ova we A Tru Dem Have A Gun, Tell Dem Say Di Warriors Dem Nah Ga Run, Nah Ga Run
          Deya Pon Di Lava Ground, Nuff A Look Fi See I Mogga Down
          Hype Ova we A Tru Dem Have A Gun
          Warriors Nah Ga Run
          [Verse 2:]
          Heights Ova All And Neva Fall
          Standing Tall, While Pagan Ah Crawl
          Find Piece A Rope An Go Hang Saul
          Grab Di All, Ah Take Dem Jus To Bounce Against Da Wall
          How U Fi Dis Di Ras, We Nuh Fear Nuh Mass, Fast Ya Have To Crash
          Di Hotta Lava Splash
          Dem Got Dem Oil A Dash
          Dem Make Against Da Lass(Ohhhhhhhhhhh)
          [Bridge:]
          War Dem A Study Yes
          Gun Dog And Gun Drankra Dey Sen Threat
          Dem Say Senseless Killin Ah Dem Hobby Yes
          War Dem A Study Yes
          Battlefield Coulda Slippery Or Muddy Yes
          Deal Wid Dem Rash, Because Dem Love Di Mess
          Oh, Lava Ground
          Nuff A Look Fi See I Mogga Down
          Hype An Worry A Tru Dem Have A Gun
          Tell Dem Say Di Warriors Nah Ga Run, Nah Ga Run,
          Deya Pon Di Lava Ground
          Nuff A Dem Ah Look Fi See I Mogga Down
          Hype An Worry A Tru Dem Have A Gun
          Warriors Nah Ga Run
          [Verse 1:]
          Ice Through Da Fire, Nuh Care How Hot It Is
          I, Nuh Weak Heart, Burn Backative
          I Saw, The Positive
          Wake Up And Live
          Nuff Ah Hype Bout Machine, Weh Uncommon, Something Much Bigger Dan Di Damn Cannon
          Di Lightning Will Dun Dem And Dem Gang
          With One Hand, Leave Them Headless, No Foot Fi Stand On
          Lava Ground
          Nuff A Dem Ah Look Fi See I Mogga Down,
          Hype An Worry Ah Tru Dem Have A Gun
          Tell Dem Say Fire Stone Nah Ga Run, Nah Ga Run
          Deya Pon Di Lava Ground, Nuff A Look Fi See I Mogga Down, Hype An Worry A Tru Dem Have A Gun, Warriors Dem Nah Ga Run Nah Ga Run, Yeah
          War Dem A Study Yeah(Lava Ground)
          Say Dem Deal Wit It Bloody Yea(Nah Ga Run, Nah Ga Run)Oh I See, Love Sellassie

Wha? no dance hall? whe rampin shop deh?

Obviously a list with an anti d/hall slant.

Fin a space deh for
              Loving Pauper - Dobby Dobson.
              Puppet on a string - Ken Booth
              "Only when you drink from the river of silence shall you indeed sing. And when you have reached the mountain top, then you shall begin to climb. And when the earth shall claim your limbs, then shall you truly dance." ~ Kahlil Gibran

puppet on a string in deh.....that is in "no particular order"