ifrika did real work..

Di man all list show whe dem boo har outta di venue to rhattid
      Now you switch. She on nuff show for the year and your people them boo her wickedly for what go on with your artist. Then she come back with hit that attack the charts sameway.

Mi nuh like the girl and nuh feel she have much talent, but mi nuh see nuh big surprise given that she have a bigger hit than the rest (aside from Ifrica)

Originally posted by Me View Post
        Now you switch. She on nuff show for the year and your people them boo her wickedly for what go on with your artist. Then she come back with hit that attack the charts sameway.

Mi nuh like the girl and nuh feel she have much talent, but mi nuh see nuh big surprise given that she have a bigger hit than the rest (aside from Ifrica)
        Come on man which of those shows are "Dancehall" shows? Seh deh a West Kingston Jamboree? She deh a ghetto show? Hit? Attack the charts?

Bricktop you fall off nowadays. You not even know seh her last tune was a hit and the video for it did gwaan well.

West Kingston Jamboree? LOL okay Bricktop, she didn't get on West Kingston Jamboree, I guess Cutty Corn is now a big artist. First you say no show, no you gone to ghetto show. You a lose it Bricktop, you nuh sharp inna the dancehall thing nuh more.

Bricktop you fall off nowadays. You not even know seh her last tune was a hit and the video for it did gwaan well.

West Kingston Jamboree? LOL okay Bricktop, she didn't get on West Kingston Jamboree, I guess Cutty Corn is now a big artist. First you say no show, no you gone to ghetto show. You a lose it Bricktop, you nuh sharp inna the dancehall thing nuh more.
            D'Angel last song was not a hit in the Dancehall. I repeat D'Angel nuh have no tune wejh play inna di Dancehall unlerss Beenie Man or Kartel deh pon it. Mi tell di man fi name show and him seh Spring Break and Sumfest

Stop tell me foolishness. You never even know her last song. You nuh sharp like one time.

Mi know di song and mi know she mek video. How do I know this? From articles placed in the Star and Observer by har PR people. I however have never heard the song cause it nuh play inna dancehall. D'Angel nuh have nuh tune dat play inna di Dancehall so how she fi win DJ of the year?

Now a lie you gone to. You never hear the song, now you change you tune to mi did hear it but.....

As you seh her tune with Kartel play and it play nuff.

Her tune on dem gal sittn did play in dance also.

Bricktop and Me, How unnu a behave like Bounti and Beenie so

Mi never know mi would see another no ending fight over D'Angel to rhatid.

Now a lie you gone to. You never hear the song, now you change you tune to mi did hear it but.....
                      Where did I change my tune? I said i have never heard the song and I haven't. I read about it inna di paper. Di song nuh play at dance. D'Angel nuh get play inna dance. Di baby fadda tuine and next on wit kartel (which is a 2007 tune by the way) get play because she a fling wud after Beenie and Kartel deh pon it. How yuh fi win DJ of the year and yuh tune nuh play inna Dancehall?

Her tune on the di gal dem sittn did play inna dance. Even Blaze from last year did get play inna dance first half of this year.