Only music can save Jamaica now

• Only music can save Jamaica now

The ancestors are waking up(mi soon come down off the mountain come tek it to dem wickedddddddddddddddddddddddddddd right now a groom the big man a groom mi fi let me go pon dem like Bolt.

Jamaica is past overdue for a slave revolt
    and right now it no look too pretty fi the St Ann to Portland areas as not only a deh so the AK-47's and x amount of ammunition coming into. A deh so most of the rebels like Marcus Garvey, Bob Marley, Burning Spear, Buju, Capleton etc.

All dem hills deh have the ghost of the runaway maroons

and dem a wake up right now

ITs like Jamaica a vibrate pon fi dem own energy and you can see it in the Olympic sprints and also notice how when the reggaeboyz played at home the man dem energy and spirits go pon a different level and the man dem stop playing with people?

So now with all those guns in Jamaica and everyman strap, plus the spiritual rising of our ancestors and people. And the fact say we stop farming and eating our good ground food and eating this processed food laced with food coloring that brings out our animal spirit.

Wah ago happen when it get hot and man hungry?

Food prices going up worldwide
    Gas Price high
    Mortage meltdown in Europe and America will affect tourism as less money means less travelling
    Herb business tek a hit as war deh a Mexico and nothing nah come cross the border too tough
    so remittance ago fall from the herbalist dem and the regular people who used to send home money as recession does that to you

now couple with the fact that we stop farming and start raiding the farms

Unnu see the perfect storm coming?

The only way out is Loving and protecting our children so that dem no come up with hate inna dem heart and with that we travel the world with our music teaching the people the principles of rasta(LOVE) and selling our products and food.

However the man dem busy a war and distracted pon foolishness so the Prophet have to sit to the side and wait till dem pop dung and then mi mek them the offer they can't refuse 'The Music or the Bullet"

IT gone, it gone as after all it was already written and all mi a do is follow the script. A father GOD a run the show and mi deh along for the ride.

A god time now and father god a the real big man round here
    You no see even Bush a get him beating

One time him used to run out to the podium and look inna the camera and say "we gonna hunt dem down and smoke them out of their caves"

Now everytime you see him the man look scared (mi brethrin pointed it out to me) like him a expect to get hit from any angle anytime now.

God nah sleep and a spiritual people time now

So what is going to happen to us when the youths dem stop laugh and start rise it next year?

Wah dem ago do when a "blonde" tourists get killed and the international media picks it up?

its like dem spiritualy blinded but rasta deh yah fi remind t hem

so wha yo do with all a di gun tune them?

How them a go save we?