I Am Now An Honorary Guatemalan

Originally posted by Hortical View Post
    Hard work fi real. Is good ting yuh have yuh GED.
    Mek sure dem have papers, since immigration deh pon a warpath now.

http://socialistworker.org/2008/08/2...-a-mississippi
    Yuh telling me. We need about 115 men for all the jobs we have now but we can't get more than 50. Dem nuh waan drive come to the office in Frederick county cause dem fraid dem get pull over and deport. The Sherrif doesn't like that he has to arrest people if they are suspected of being illegal but him seh him haffi follow orders. We nuh really business if dem legal or illegal as long as dem can show us proof they are legal to work (bandolo or not cause it's not our responsibility to verify validity of documents)

ME?!!! guh back and read.....carefully.

Sarry sah!

Is you dat? Mi never know say yuh white? Or yuh Latino?

No soy blanco, soy moreno

haha!

BTW, that's the worst EIFS job I have ever seen! Smaddy get pay fi dat?

haha!

BTW, that's the worst EIFS job I have ever seen! Smaddy get pay fi dat?
                That's stucco and it is the fourth step in a six step stucco process, in other words it nuh done yet

sure, brickie, sure!

Drive to Baltimore and hire some ghetto yutes nuh.

Bad idea. Yuh watch The Wire?

Yes sah, the wire is good entertainment.