• I Am Now An Honorary Guatemalan

i hope yuh did represent!!!!!

mi have my honourarium from PR, DR,cuba, honduras, colombia, spain and argentina ...... brasil escaped me.....

Di man dem in di field call me "brown shoe", it's dat dem call the people dat work in the office. My boss send mi out to di job dis morning inna di rain seh if mi waan di worker dem respect me I haffi go out and get mi hands dirty so i went and help dem put stucco on bout 1500 sf a wall. Dem man deh good fi do dat all day long inna heat and snow.

Talk the truth man ... that was all for the camera!

I highly respect the work ethics of the entire North (Mexico), Central and South American workers.

Their impact on the overall american economy is astounding!!

oooops!

well done sah....good for you!

Hard work fi real. Is good ting yuh have yuh GED.
              Mek sure dem have papers, since immigration deh pon a warpath now.

http://socialistworker.org/2008/08/2...-a-mississippi

iz true though yuh nuh...all di jamaicans dem inna merrykah nuh contribute a THING to the american economy!!!! not only dat...dem nuh work hard either, them lay lay 'pon di 3 job dem whey dem hol'!

is a good thing there are patronising americans like yourself to point out the the contribution of the latin americans!

concentrate!

wi si yuh an know yuh arrepentido!!! nuh watch nuh face.....

Jamaicans too contribute to the american economy.

The role of the the hispanics/latinos (legal or illegal) gets my respect.

Rain, snow, 100+degF heat...these people must be respected for their role.

They do the type of work Jamaican would not do nor tolerate.
                      Last edited by HL; August 29, 2008, 04:47 PM.

They do the type of work Jamaican would not do....wow I have heard statements like that attributed to immigrant Jamaicans , now I hear this !!!......H.L H.L H.L .

Yuh dark sah.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

that is the measure of the man.

Damn iffen yuh shoe nuh luk lacka right pan lef?
                            Respek still fi step tuh di wuk!

iz true though yuh nuh...all di jamaicans dem inna merrykah nuh contribute a THING to the american economy!!!! not only dat...dem nuh work hard either, them lay lay 'pon di 3 job dem whey dem hol'!
                              Wah mek yuh a kaul HL, lazy & wutlis?!