Bernie Mac died
Originally posted by OJ View Post... how do you connect the dots to AIDS.. come on now.. they are people here who know dennis..
Mi nuh like crackhead. Mi beat up mi best friend inna di whole wild world cause he went to my parents house in Jamaica a talk bout him a Jesus Christ and di long lost Marley son. I jumped on a plane immediately and tump him in him face and tell him if mi see him again di same ting a guh reach him so him better walk mi wide. Did I mention I don't like crackheads?
Originally posted by Bricktop View PostMi nuh like crackhead. Mi beat up mi best friend inna di whole wild world cause he went to my parents house in Jamaica a talk bout him a Jesus Christ and di long lost Marley son. I jumped on a plane immediately and tump him in him face and tell him if mi see him again di same ting a guh reach him so him better walk mi wide. Did I mention I don't like crackheads?
Well I can only hazard a guess but an acquiantance of mine used to drive packages from Portland to Kingston for safekeeping in warehouses for the Columbians. Sometimes stuff would go missing or payment for storage was made in cocaine so I assume that is where it all comes from.
A pure Benz, Bemma and rich Policeman did deh a East Portland at one time.- Don't let negative things break you, instead let it be your strength, your reason for growth. Life is for living and I won't spend my life feeling cheated and downtrodden.