have a lot of time on my hands; I was invited to the Frenchman in Ochi, so I went. Mother of all parties Will say more in the morrow. ah need some sleep.
Juss come back fram yaad, seeing that I
RE: Juss come back fram yaad, seeing that I
Yes it's my first time. Gamma is long time mi leff yaad (real long) .Could have gone by myself yes but I have contacts all over the island so yuh done know. Mi see ah man from NY there (wi kick ball on Sundays) so I hailed him, he didn't really recognized (few added pounds maybe LOL) Mi say Jawge, di man say **** wait wha ah gwaan. Him mek sure put his number in my phone, say him ah live out there now. He moved down from KGn. YUp is mostly town man mi play ball wid (because of my son's mother side) and most people are connected one way or the other, dem say dem nuh play wid strange face man. Wi is all family over there on Sundays. Bet yuh neva know say mi get mi town citizenship by default long time. Back to frenchman's: as mi bredrin say is a family ting (slang meaning everybody kinda know each other) Is mostly town people was there, the few bay man dem mi see dem an know dem (true bay people) den mi memba say bay people funny. Dem nuh really travel go no event (except fi Cornwall match) nutten nuh too change. Di best part at frechmans for me was the fireworks (music a lick same time). Mi need fi go again because I was more in an observing mode (although I was introduced to some people) mi did land the saturday. Fi some reason mi seem fi like fi juss observe the whole setup. Party was off the hook though.
RE: Juss come back fram yaad, seeing that I
Yuh mad! Is di woman dem dat ride di bull. Ben let's put it this way I sort of know my way around JA. I am one of sthose people that you just can't forget when you meet them. I don't know what it is. So yuh nuh go uptown party? were you there btw?