• Gamma see wha happen when you nuh treat

wifey right.

Remember about a month ago the former Mrs Hill said he had a lot of money all over the world. Now the Police get all the lead, what you think she was of any help?

Mi nah tek them chance deh

wifey right.

Remember about a month ago the former Mrs Hill said he had a lot of money all over the world. Now the Police get all the lead, what you think she was of any help?

Mi nah tek them chance deh
    Selfish!
    suh...yuh nah tell ar weh di money deh! Yuh sure shi nah read di forum ova yuh sho-old-da?

sorry?!!! what?

Selfish when the man have billions a dollar and she a go go pon welfare. She was there with him in the hard times and even have kids togather. No matter how bad she be if you have 7 billion you must can let off something and gringe afterwards.

Dat is why mi read mi bible continously;
          Aside from Ruth an a few others. ah well. The bible says: "let not your right hand know what your left hand doeth". Now if yuh cyaan undastan dat den. Di sanky says: the arms of flesh will fail you, you dares not trust your own, put your trust in Jesus.

Unnuh read bout Samson? It shows lack of discipline and sometimes our ego get the best of us. Wi waan di werl fi know say wi big, so say yuh nuh know how much mi haff?

Check dis; after 911 and the US went into afghanistan; intelligence reports were saying that the real power of Pakistan was on the streets, could be an unknown face in the market place. They were like ghosts, nah hype. Is nuff tings whaey a put before wi wha wi tink real and it nuh real truss mi. It tek ah higher consciousness fi know this though.

nice healthy attitude to go into a marriage with!!!

what marriage you talk bout.

Wait till she find out him a skin something offa the top

nice healthy attitude to go into a marriage with!!!
                yuh seit?