• I would pay $4,200 for this too!

Really? Den she nuh dime ah dozen ah yaad?
    Boss save yuh foreign exchange

all mi can say is a good thing the new governor blind to rhatid, but then again is that a good thing?

Put it this way ... if any scandal buss pon him there is already an excuse.

wha a di excuse "him a fi feel something"

A whe unnu a talk bout? Unnu nuh see di Breguet Swiss watch she 'ave on? A dat mi woulda spend $4,000 pon!

And di darkers nuh look bad eedah!

Dem say di new governor fire a white photographer one time and hire a black one. When accused of being racist him claim dat is foolishness, cause him blind and can't see the colour of the photographers!

heh heh! I like him arready!

eehhh eehhhh

OK ...give me the $$ and I'll organize for you. What yu like? The glasses?

..and this too

cho mosiah - You can get these a dime a dozen in Miami. Is how much to fly to Miami?

Originally posted by Time View Post
                        cho mosiah - You can get these a dime a dozen in Miami. Is how much to fly to Miami?
                        Mosiah likes them RARE - not dime a dozen

Whats rare about this prostitute?