Ben presha tek yuh, an yuh ah
    bawl out mi name? bear yuh burden boss

Presha.. ?

Is years mi a bakkle all mannah ah beast pon di site... who a dis neophyte ?

Not even 2 day him last....

Duh bettah dan dat Jawge..

Trust mi truthsayer deh
        bout from the golden age. Yuh juss draw di sayer from di shadows that's all.

Okay mek mi see how yuh stand up in di nex roun, cause yuh squeal and holla in di first one

Shadows is right....

heh, heh... look like him run back inna him hole.

Next time him come out mi might haffi Baygon him...

Watchya now... suh yuh gwine cure me, or yuh juss ah sound off ?
            I really believe you are beyond help as you appear to have a closed mind.

My intervention is for the edification of onlookers as a few seem to improperly hold you in high esteem.... why that is I find mystifying. - perhaps a subject for another series.

Erm Ben? Look
              like yuh troubles still deh bout. See if yuh can handle yuh bizniz

Envy is one of the seven deadly sins...

Mi ah guh pray fi yuh soul.

The Consultant of Buffoonery

Presha.. ?

Is years mi a bakkle all mannah ah beast pon di site... who a dis neophyte ?

Not even 2 day him last....

Duh bettah dan dat Jawge..
                  This is one neophyte who sees through your stupidity and lays you bare as a first class buffoon.

Hush.... at least I recognize your high class status.

Prayer? Ben come on, I
                    thought you said you won many a battles. Now yuh praying or is it
                    calm before di storm?

Envy is one of the seven deadly sins...

Mi ah guh pray fi yuh soul.
                      Envy??

Who is envious of a buffoon??? You have the wrong person clown.

Vanity is annedda Deadly Sin:

"excessive belief in one's own abilities, that interferes with the individual's recognition of the grace of God"

Mi tell yuh seh is only yuh owna ignorance yuh can expose... look like seh yuh is a nudist !

Ah gwine organize a group prayer fi yuh.

Envy is the desire for others' traits, status, abilities, or situation.

If yuh want to be held in high esteem you haffi work fi it.

But yuh look more like di 'tear dung' type..

BIM kill him !

Liar or Buffoon?? Which is it??

Envy is the desire for others' traits, status, abilities, or situation.

If yuh want to be held in high esteem you haffi work fi it.

But yuh look more like di 'tear dung' type..

BIM kill him !
                            I am not envious of BUFFOONS or LIARS. You are certainly the former and probably the latter as well.

You claim in one post to be "working hard on policy issues" for the government. This is either true or not. In another post you cast doubt on your own clearly stated claim.

What is the truth buffoon?

Do you have a need to try to impress the gullible with false claims??
                            Give a substantive answer if you dare.

I'm pretty sure you wont... I expect more red herrings and attempts to obfuscate.

Vanity is annedda Deadly Sin:

"excessive belief in one's own abilities, that interferes with the individual's recognition of the grace of God"

Mi tell yuh seh is only yuh owna ignorance yuh can expose... look like seh yuh is a nudist !

Ah gwine organize a group prayer fi yuh.
                              I don't blame you to try asking for God's mercy.

I though have none to waste on you. We know you are a buffoon but ARE YOU A LIAR AS WELL??
                              Pray tell.

Originally posted by Truthsayer View Post
                                We know you are a buffoon but ARE YOU A LIAR AS WELL??
                                Pray tell.
                                How can you believe the answer?