Stop yuh foolishness; Nanny P is
    the people.
    Huh? Yet you claim mi talking foolishness?

when was har call in program?

Oh is call in, unnuh ah talk bout?
        Mi ah talk face to face. See mi know Brucie nuh haff nuh time fi mi, afta mi nuh Billionaire Unnuh nuh undastan dis game; is nex three years if a nutten.

the science is that you are a compulsive liar!!!!.... cya'an tek a lyad. lyad wi tief and tief wi murder.

yuh is a talker...not a doer...duly noted!

while yuh chatting 'bout garvey and reh reh people a do them thing fi earn 2 cents and den here yuh come fi criticise without knowing jack!!

yuh faada right fi worry when "yuh go far"!!!!!

Well so far mi
              nuh tief an murder nuhbaddy. Mi notice yuh quick fi call peeple lyad an tief. Careful ah di comany yuh keep.

Will Brucie meet mi
                fi ten mins at Jamaica house? (mi nuh know vale Royal , mussi di same ting) NO! I don't think so. BTW wha yuh talking bout di 30 pieces of silver?
                Carry on

mi notice how yuh quick fi tell lie!! and DID i call yuh a tief?

yuh need fi ask yuh self how mi come fi identify yuh as a compulsive liar!!!!!

try..THEN you can make that claim that he wouldn't meet with you! is not just yuh logic faulty...

yuh feel secure just jabbering rather than doing something.......there are talkers and there are doers.....

Yuh doing any wind surfing today?

i should...with the hot air you are providing.

you should be a big man by now, wha mek yuh love tell lie suh?!!! jeez!!!!

Okay surf a little and come back.