Steam fish with hukroh

• Steam fish with hukroh

and water crackers pon the menu todday iyah...oh yes one mor pint of Sorrel with ginger wash dung everything..

Membah me sey hukroh, me nu know nutten name okra, left that to southern black Americans like RF and HL

i si whey yuh up tuh y'nuh...but gwa'an man....time longa dan rope!

LOL!!!!

Full time the Observer start supplying us with tooth pick sin this place...cho, need fi call me Union delegate...rhatiod member seh me not on staff...

LOL!!!!

Full time the Observer start supplying us with tooth pick sin this place...cho, need fi call me Union delegate...rhatiod member seh me not on staff...
        Yuh betta mind that Butch nuh come join yuh. I hear that he loves rootsy food.

and water crackers pon the menu todday iyah...oh yes one mor pint of Sorrel with ginger wash dung everything..

Membah me sey hukroh, me nu know nutten name okra, left that to southern black Americans like RF and HL
          So wait, yuh nuh get nuh HARD FOOD??? LoL

A who a run boat fi yuh - everyday you a show off pon yuh lunch. Well today, me had me rice & pumpkin and chicken and wash it down wid WATA

Balla food dem did more nutritious. Remember Balla breakfast dem?

This new greasy spoon round de corner- owner claim seh a Ritz Carlton chef him have round deh..he he he

AND a pieca yellow yam!

Yes..when last you eat dasheen gamma? Would you believe we can get it in the farmers market in Boston?

Mi see dasheen and coco all the time, but dat's not for me - all mi want is mi yellow yam and occasionally some yampie

Well I am sure you will given that you live in New York