All who cant

• All who cant

drink Tru Juice Sorrell with ginger with them stew peas and rice, wha you clal dem?

trini?

No. You never call trinis. Yuh run whey trinis!

LOL!!!

Boy unnu wicked today to rhatid...a wah cause dis, the big time TOP OF THE WORLD TEAM win lass nite?

drink Tru Juice Sorrell with ginger with them stew peas and rice, wha you clal dem?
            hehe - mi have real sorrell a go home to this evening - and mi got mi stew peas wid salt beef (no pork for dis sistren) and one likkle piece a yellow yam.

Sickko ... we nuh deal wid ready made sorrell ....

Originally posted by MdmeX View Post
                hehe - mi have real sorrell a go home to this evening - and mi got mi stew peas wid salt beef (no pork for dis sistren) and one likkle piece a yellow yam.
                Mdmex, have you seen TruJuice being sold in NY? I hear ads for the product ... if there should be a sighting, post ASAP ... please ...

You spend too much time with Mosiah, all you a get bad mind and grudgeful now-he he he.

You should a heard the belly bottom belch me leggo after me done eat and deh yah cock up my foot pon Butch desk and pick out mi teeth...

stew peas a fi wednesday... anyway, pon a monday nuh too bad eida, specially wid de yellow yam... a real kingstonian food dat..m

wait till butch ketch you...

Him wouldn't know where the office in MoBay deh, trust me...

UNNUH PLEASE TO STAP DI YELLOW YAM TALK.....please?! can't tell when last mi get a good nice picea yellow yam wid some ackee and saltfish and bwile dumplin' and a pieca pear!!!!

btw i went to a so called exclusive resot on Virgin Gorda and the restaurant had an item referred to as "Hacci and Salted Fish".....only to realiseit was intended to be ackee...but them pretty it up and mek it sound italian!!!

That is funny as hell 'Hacci'...but tell me Gamma what is this I am hearing about basket weaving classes in the BVI??

underwater basket weaving to be precise....