• In time to come i will be moving back to JA

to live. I will reside in KGN.

yuh send me the dvd of the games yet? what a man can mek promise iyah?!!

wha happen you dash way Bay?

who? me? yuh nuh hear seh a country mi come from! 'bay is a city!!!

no mi a talk to you brethren.

mi dun know like me you a kuntry man who just love fi pop inna town and gone again

Bad choice...live in the country...you have highway access to Kingston.

Exile, Gamma and Sass; come
              on guys, did you really take me serious? I am country boy, I could even find my way around KGN. Don't have any plans to live in Ja right now. If you notice I said in time to come

Don't wait till yu get old and ready to sun...surely you want to contribute and not just retire...find a country team and teach the Brazilian way...

maybe him shouldn't rush it exile....mek him tek hm owna time.

Truth is...is returning back to Ja a difficult choice for those who have left for a long time?

it maybe harder especially if them want life like foriegner a yaaard.

If you are a real man of the land then it nuh so hard, only that sometimes you have family wid you.

Hrmph!

I think so too. Jamdung not going anywhere. Mek Jawge gwaan eternally learn up suh.

Done wid di
                            coaching ting boss. Mi ah mek some different Flex right now. Ja nuh want mi an right now mi easy inna di US. Yuh right mi deh away too long.