Wolmerians - Very dangerous this year

Originally posted by Time View Post
    Its a partnership Willi....Brains over numbers....the bright schools ganging up on KC and Calabar.
    Fuss mi ah ear bout dat deh pardna bizniz

News

Fuss mi ah ear bout dat deh pardna bizniz

News
      Not a real parnership man - Just the forseen combined effect of smaller teams taking points away from the goliaths.

The Wolmerian management team felt that Wolmer's at best were going to get more than 200 points, the rest depended on other teams keeping Calabar & KC away from 200. It the combined effect that Sicko and the other non Wolmerian experts never saw.

Wolmers CANNOT win Champs this year no matter how much you Wolmerians wish for it to happen, you need to do in the throws what you have been doing in the jumps then you can start thinking abot winning a modern Champs

Plus you dropped the baton in one of the relays on Wednesday night already

What I cna tell you is that the margin betwen the top and fifth team wll be the closest it has been in years
        suh is who win again ? ...Sickko weh yuh deh ?

Originally posted by Time View Post
          Not a real parnership man - Just the forseen combined effect of smaller teams taking points away from the goliaths.

The Wolmerian management team felt that Wolmer's at best were going to get more than 200 points, the rest depended on other teams keeping Calabar & KC away from 200. It the combined effect that Sicko and the other non Wolmerian experts never saw.
          well let's hope your next victory won't take another 54 years

Yow

How yuh a wish dem well suh and figget we???

LoL

Last time we won was 1925!!!!!!!

Ah ball wi defend!

Yow

How yuh a wish dem well suh and figget we???

LoL

Last time we won was 1925!!!!!!!

Ah ball wi defend!
              LoL! 1925???

If unnu focus pon ball suh much...unnu shudda have 30-40 tikle by dis...ar even say... 21??

Well wi haffi split di focus wid the Walker Cup.

Yuh lucky we grant you one of them this year, otherwise we would have 8 of those now.

Well wi haffi split di focus wid the Walker Cup.

Yuh lucky we grant you one of them this year, otherwise we would have 8 of those now.
                  unfortunately fi Georges nuhbaddy nuh memba Walker Cup.... Manning Cup ah di lick..

Unno guh 33 years widout a lick, so unno lucky unno neva dead of thirst!

How the likkle Walker Cup feel? Nice eh?

I cant decide whether I like to drink from the Manning Cup or eat offa di Olivier Shield more...Hmmmm? Decisions, decisions.

LoL

Respec still, JC have a proud rep....

In a way I glad unno get a bligh in the Olivier...I didnt seem right to see unno get starved out!

Unno guh 33 years widout a lick, so unno lucky unno neva dead of thirst!

How the likkle Walker Cup feel? Nice eh?

I cant decide whether I like to drink from the Manning Cup or eat offa di Olivier Shield more...Hmmmm? Decisions, decisions.

LoL

Respec still, JC have a proud rep....

In a way I glad unno get a bligh in the Olivier...I didnt seem right to see unno get starved out!
                      Dat deh Walker Cup lost inna di whole heap ah trophy dem inna di True Blue Hall of Fame...JC man barely even memba dat...fram 1 week afta dat secure.... mi nuh ear nuh man mention dat.

wich bligh dat wi get inna Olivier Shield?

Typo...I meant the Walker Cup. Unno finally bruk unno dux.

LoL

"Mi neva know seh a suh the Walker Cup sweet"....Hahahahahahaha

Typo...I meant the Walker Cup. Unno finally bruk unno dux.

LoL

"Mi neva know seh a suh the Walker Cup sweet"....Hahahahahahaha
                          Walker Cup was a VERY MINOR chink in the armour of champions..... a quirk now rectified.

As mi seh...nuhbaddy inna di JC camp ah dwell pon dat deh likkle sinting.