JC yutes confirm Islandwide Champion status....

Mi nuh inna nuh bad mine eida!

I have no problems congratulating JC on the Pepsi win. However, Yuh leff school before Pepsi Cup started, so maybe yuh nuh unnerstan how Pepsi wuk and the history of the junior development.

U14 success SHOULD auger well for JC, given their present instructure, as they have gotten to 3 senior finals with 2 wins in the last 3 years. However, there is no time to develop U14 ballers, as them is a bunch of fuss and 2nd formers. You can mess up a good incoming flock of ballers, but dem already developed to a certain level! Kudos to JC for doing at least the minimum with a vintage crop. Now lets see them develop them to Colts and to Manning level!

Dat is all I am saying. Surely you cant disagree with that!

Mi nuh inna nuh bad mine eida!

I have no problems congratulating JC on the Pepsi win. However, Yuh leff school before Pepsi Cup started, so maybe yuh nuh unnerstan how Pepsi wuk and the history of the junior development.

U14 success SHOULD auger well for JC, given their present instructure, as they have gotten to 3 senior finals with 2 wins in the last 3 years. However, there is no time to develop U14 ballers, as them is a bunch of fuss and 2nd formers. You can mess up a good incoming flock of ballers, but dem already developed to a certain level! Kudos to JC for doing at least the minimum with a vintage crop. Now lets see them develop them to Colts and to Manning level!

Dat is all I am saying. Surely you cant disagree with that!
      Well yuh start pon di road to redemption wid dat.

But know this .... any time you take 11, 12 & 13 year old boys turning 14 ..who have not previously played together as a TEAM....and mould them into a unit that wins an all-island championship...... THAT'S PLAYER & TEAM DEVELOPMENT!

It's a no brainer.

btw yuh kno wen mi leff skool?

Yuh ah owl man, so mi know yuh nuh know Pepsi cup. You probably think its a cup to drink Pepsi from! LoL

Many of these guys HAVE played together before. Likely unno have 2-3 Mona Prep ballers and 2-3 Vaz Prep ballers in the mix! They probably also played together in local clubs. Dem yute deh ah veteran ballers already! Prep school ball is very developed!

Yuh ah owl man, so mi know yuh nuh know Pepsi cup. You probably think its a cup to drink Pepsi from! LoL

Many of these guys HAVE played together before. Likely unno have 2-3 Mona Prep ballers and 2-3 Vaz Prep ballers in the mix! They probably also played together in local clubs. Dem yute deh ah veteran ballers already! Prep school ball is very developed!
          Probably this & likely dat nah cut it. Yuh stay inna Babylon an ah pontificate bout sinting yuh nuh kno bout.... drap it...it nuh mek sense.... yuh ah get yuhself inna trubble wid more & more guesswork.

JC catchment nuh focus pon dem kina skool deh nuh more...dat era pass lang time...a bear poor yute guh JC fram langa time...yuh behind times...ah mussi yuh owl.

Mi nuh owl...mi wise. LoL! Mi watch Pepsi cup ah yaad back in di day.

Nuh watch nuh face.
          Last edited by Don1; December 14, 2009, 10:24 AM.

Di ongly Pepsi cup you wash, was the one yuh drink outta.

Yuh inna Babylon too, so stop gwaan like seh you a man O yard! LoL

My spy dem better dan yours! LoL

Di ongly Pepsi cup you wash, was the one yuh drink outta.

Yuh inna Babylon too, so stop gwaan like seh you a man O yard! LoL

My spy dem better dan yours! LoL
              Mi nuh need spy.. mi active inna JC community ah try elp di yute dem fi 15 year. mi nuh jus run mout.

Suh yuh cyaan tell mi nutten bout JC..jus like ow mi cyaan tell yuh nutten bout di catalick skool.

Plus yuh cyaan tell mi whey mi watch an whey mi nuh watch.... ah eediat ting dat.... mi supply dem baller deh wid gear year to year...plus mi live ah yaad fram 2003-05 an deh mongst di pickney dem whey play ball dem time deh including a yute dem kall Dada.

Mi nuh guess an spell.... ah dat yuh ah practice...leggo dat an leggo di bad mine...strait.
              Last edited by Don1; December 14, 2009, 11:35 AM.

Hahahaha

U a crack me up.

Mi can spell, nuh haffi guess!

Hahahaha

U a crack me up.

Mi can spell, nuh haffi guess!