Player's performance equal to squad value !
Your assessment and X's valuation of Coutinho add up to exactly the same sum - ZERO! From a purely accounting point of view...Coutinho has no hand to play as he was bought for only £8m (thank you Brendan Rodgers)...so he is "not worth" that much. - Paul Marin ( Man Fool)
How yuh fi sell man, because yuh buy im fi likkle or nothing,because yuh value im fi nothing,suh if a next man waan buy your goods fi a million dollar yuh aguh sell im fi quatty ?
Man can fool, but nuh suh fool Price set - $140 - 160 mi say !When wi win the prem maybe 200...hehe.
Your assessment and X's valuation of Coutinho add up to exactly the same sum - ZERO! From a purely accounting point of view...Coutinho has no hand to play as he was bought for only £8m (thank you Brendan Rodgers)...so he is "not worth" that much. - Paul Marin ( Man Fool)
How yuh fi sell man, because yuh buy im fi likkle or nothing,because yuh value im fi nothing,suh if a next man waan buy your goods fi a million dollar yuh aguh sell im fi quatty ?
Man can fool, but nuh suh fool Price set - $140 - 160 mi say !When wi win the prem maybe 200...hehe.