• Claffy: The Right Time

Right Time

Natty XDread will never run away, no no no,
    Natty XDread will never run away.
    Marcus Garvey prophesy say, Oh yeah
    Claffy a go find him back against the wall, yeah.
    It a go bitter.

When the right time comes, Lord,
    Claffy a go charge fe treason.
    When the right time come,
    Yeah Claffy a go charge fe arson.
    When the right time come, Lord,
    Claffy a go charge fe murder.
    When the law man come,
    Claffy a go run till dem tumble down.
    When the Parson come, him a go quote de scripture.
    Swallow field a go be in a the battlefield, Yeah Yeah.

Natty XDread will never run away, no no no.
    Natty XDread will never run away, no my brethren.
    Dis ya a prophecy, hold dem Marcus.
    Dis ya a prophecy,
    Hold dem Marcus.

Liverpool 2 - Chelsea 0

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Right Time

Natty XDread will never run away, no no no,
    Natty XDread will never run away.
    Marcus Garvey prophesy say, Oh yeah
    Claffy a go find him back against the wall, yeah.
    It a go bitter.

When the right time comes, Lord,
    Claffy a go charge fe treason.
    When the right time come,
    Yeah Claffy a go charge fe arson.
    When the right time come, Lord,
    Claffy a go charge fe murder.
    When the law man come,
    Claffy a go run till dem tumble down.
    When the Parson come, him a go quote de scripture.
    Swallow field a go be in a the battlefield, Yeah Yeah.

Natty XDread will never run away, no no no.
    Natty XDread will never run away, no my brethren.
    Dis ya a prophecy, hold dem Marcus.
    Dis ya a prophecy,
    Hold dem Marcus.

Liverpool 2 - Chelsea 0
    So you ah call uself Claffy now? Dyam goat mout...we know seh you ongly want fi tear we down...but ah nuh nutten...jah will prevail ova u Claffy 5th Columnist Goat Mout' raht.

Nuh you a di 1st fi ansa,all I did was make a post,who the cap fit

Claffy......lololololollololol

https://www.youtube.com/shared?ci=L3bMXkAN8bc

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

So, you admit you're a Claffy! Confession is good for the soul!!

2nd one ansa......Mi neva call nuh name.....lol

You don't have to! We know seh yuh was a hide inna one monastery... a mek confession an a try cleanse yuh soul! keep at it!

Yuh muss a Claffy...every single monkey wrench a mek yu swallaw yu wud dem! Enjoy de meal!! Ha ha

Your yute Klopp doesn't really believe his team is authentic title contender,hence he glorifies mediocrity.
                Seems he will be spending big time during the summer transfer window.

Your yute Klopp doesn't really believe his team is authentic title contender,hence he glorifies mediocrity.
                  Seems he will be spending big time during the summer transfer window.
                  Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...don't you know the "new new paradigm" seh is "more with even less"?

Nuh you a di 1st fi ansa,all I did was make a post,who the cap fit

Claffy......lololololollololol

https://www.youtube.com/shared?ci=L3bMXkAN8bc
                    Proven once again that you have the kiss of death for my team! KMT. Me nah guh worry - Jah ago light ur rhat up - true u is the 5th columnist sinning wagonist you are, you will NEVA have the powa ova we...wheel an tun...one a deese days the spell will be broken, so galang put you 'tinkin' goat'y mout' pon we...we jes ago laugh! Turncoat, goat mout', klown.