Goat Mout' is REAL

Obeah bwaayy yuh a feel di fiyah,tek a dive..hehe,heng yuh up alive.

https://www.youtube.com/shared?ci=jl2p1e3hhyc

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Obeah bwaayy yuh a feel di fiyah,tek a dive..hehe,heng yuh up alive.

https://www.youtube.com/shared?ci=jl2p1e3hhyc
      Wha'ppen Goat'y? Yu heart a feel weak? Do you what you narmaly do an run go hug up Pep, Conti, Rafa...all ah dem a wait pon you...LOL!!!!

Obeah bwaayy more fiyah..5th columnist,yuh bow already.

https://www.youtube.com/shared?ci=35R73Do-VW4

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Obeah bwaayy more fiyah..5th columnist,yuh bow already.

https://www.youtube.com/shared?ci=35R73Do-VW4
          Ouch! Yu a feel it? Goat'y...nuh mine...it ago get betta when u reach City (again)....LOL!!! Woooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee.......

Obeah bwaay,yuh guh obeah man dat mean say yuh bow,leave yuh teeth inna.....dat mean say yuh bow

https://www.youtube.com/watch?v=VQqwea8ZSbk

GOATY a kill yuh wid selections. Pack up yuh drum pan sound and come out a di dance.
              Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Ah don't know why Im tek up di Obeah wuk and a beat up Im gum,bwayy like Im mek wickedest caan dun

https://www.youtube.com/shared?ci=KCUEHfoRBsk

GOATY a kill yuh wid selections. Pack up yuh drum pan sound and come out a di dance.
                  LOL! Typical...him jes' a try distract from himself...as usual...Goat'y ago mash up we music nex'...watch him. LOL!!! Once him touch anything...it ago mashup. LOL!!! Mek him gwaan.

Music?!!! Don't you dare to even suggest it!

Lawd Gamma...ah chu...a frightful thought indeed!

If ever there was any doubt...100% record INTACT!!!! Dyam eedyat...wha mek him come eena fi wi ya'd?? :crying: :crying: :crying: Time fi voilence!!