• Is West Morgan injured

Why isn't he starting
    "Everyone who knows me understands that I hold no prejudices in this regard....In the family atmosphere of the {RBSC}telethon, I forget that not everyone knows me that well." ....attributed to Jerry Lewis....

Party too much last night!

He might need some Andrews!

See, unnu must tek mi serious when mi talk!

https://www.theguardian.com/football...P=share_btn_tw

Oh Fuuu No Way Is He Captain Fi Dis Yah Team Maybe

LCFC BUT NO WAY IS HE QUALIFIED FI CAPTAIN THE REGGAEBOYZ DEM MAN YAH JUST PLAY FI YARD CHEW INGLAN NO WANT DEM..

sTONie argument get crush.Mi no Sanchez nu win no title but look how him run back to Chile. Plus true Champs figet bout the last Championship and start plan fi anedda one.
      "Everyone who knows me understands that I hold no prejudices in this regard....In the family atmosphere of the {RBSC}telethon, I forget that not everyone knows me that well." ....attributed to Jerry Lewis....

Better u seh it dan me!

I understand he won a championship but come one on to the

next one. It's not like we are running away in Qualifying for the HEX.

Vardy played for Hinglan whe day! Go figure!

Vardy Got Married Too

so u see weh mi a seh. look yah now di crazy coach a sub Morgan in, SO Y NOT START HIM THEN

Madness!

Curious...

Resting him for Mexico.. did not need him for Venezuela.. till we went down to 10 men..

Look like Austin lose him head when dem tek off di arm-band..

Resting him for Mexico.. did not need him for Venezuela.. till we went down to 10 men..

Look like Austin lose him head when dem tek off di arm-band..
                      Man nuh must vex fi see one snowaz with him armband!

KMT

Tell me mo; which schoolboy star you would send to this competition? Thanks.

Him lucky him get game bout...

Winnie ah joke out dis ting.. mek ah mi...

Alexi Marshall.

As soon as I can find out who name suh.

Him lucky him get game bout...

Winnie ah joke out dis ting.. mek ah mi...
                              DYADWL