Klopp: Leads with the no good Origi - 5th columnist upset!

Yuh a fool,Im nuh ready enuff,fi tek Sturry spot,Lead di line,put in di 1st goal of a must win game with 2 goals down.

5 TH columnist yuh foot inna yuh mouth and mi a push it dung further along wid yuh liad comprehension problems.

Fiyyyyaaaahhhhh yuh a get.Betta yuh play yuh record Big Bwaay,...running to city...hehe!
    Ha ha ha...where was LFC when you were biggin' up City? Ha ha ha...twit...you REFUSE to answer the questions because you KNOW that you are a FRAUD. Which jersey you ago wear when Rafa reach Anfield April 23? The "City for Life" one? Klown. Tap u nize and stop was' people time.

So yuh put on the broken record when mi foot inna yuh mouth and yuh a feel it inna yuh ........,sing Big Bwaay sing !

Hehe

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

So yuh put on the broken record when mi foot inna yuh mouth and yuh a feel it inna yuh ........,sing Big Bwaay sing !

Hehe
        CITEH!!! RAFA!!! LIFE!!! LOL!!! Answer the question before you sta't wid your chupidniss, City Bwoy!

Tun up yuh tune Big Bway,mek di music play.....Origi is improving in less than a week....hehe.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

Tun up yuh tune Big Bway,mek di music play.....Origi is improving in less than a week....hehe.
            RAFA BEATIN STICK!!! You a werk di grave ya'd shif??? LOL!!! Wooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee...Rafa fi Life ... 1 point in 9!!!! You woulda love see him a' City don't it!!??? LOL!!!!

Origi ,a kill yuh wid di improvement don't ? Yuh wish di bredda flop,suh wi get knock outta Europa and yuh can sing yuh Deadwood can't compete or get into top 4 ,same like BR narrative ?

Yuh feel mi foot inna yuh mouth big Bwaay ?

Origi ,a kill yuh wid di improvement don't ? Yuh wish di bredda flop,suh wi get knock outta Europa and yuh can sing yuh Deadwood can't compete or get into top 4 ,same like BR narrative ?

Yuh feel mi foot inna yuh mouth big Bwaay ?
                Origi ah my yout' dat... him no ready, but needa is my likkle Paul Jr. No mean seh me tink seh dem no good...jes no ready...but you too fool and chupid...clutch at the straw my drowning bwoy...clutch clutch clutch. He he he he...you a kill me!!

Stick a pin!! How come you don't answer mi likkle chupid question?
                See it yah in case you figet.

http://www.reggaeboyzsc.com/forum1/s...ION#post555071

COWARD? DON'T IT? LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

Ooooo should be good!