Xlax an' BT stay when game nuh go di way dem want it fi guh?? City get beat Manu** an all you can hear is BT a blabba blabba bout "greatist dis, an' greatis dat". But when Palace lace dem this week, is wey him a hide? Unda Air Force 1? LOL!!!!
LFC lose one or two game, an all you can hear from Xlax is bear shet bout youth coach "clueless", "naive", rafa dis, rafa dat, etc. etc. But is wey him mout deh a hide now? Mi can hear ants a fart like is jet engine a blow roun yasso it so quiet after LFC squeeze pass Rovers in the FA Cup...imagine if dem did lose??? Laawwwwwwwwwwwks!!! Unu woulda hear bout the " million likkle X's ", unu woulda see post after post with link after link to eediat after eediat. LOL!!! Dem ute deh is a different breed.
Don't it HL?
Respec' to Rovers...dem frighten wi!!! But mi glad seh wi win!!
heX - me know seh u veX!! Your " bring back rafa " campaign lick a stoney hill pot hole tiday...wid Rodgers winning and Rafa losing.
LFC lose one or two game, an all you can hear from Xlax is bear shet bout youth coach "clueless", "naive", rafa dis, rafa dat, etc. etc. But is wey him mout deh a hide now? Mi can hear ants a fart like is jet engine a blow roun yasso it so quiet after LFC squeeze pass Rovers in the FA Cup...imagine if dem did lose??? Laawwwwwwwwwwwks!!! Unu woulda hear bout the " million likkle X's ", unu woulda see post after post with link after link to eediat after eediat. LOL!!! Dem ute deh is a different breed.

Respec' to Rovers...dem frighten wi!!! But mi glad seh wi win!!