Methi was very messy

Clean yuh soul yaw me bredrin.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Bwoy a di game, sometimes when mi think about them things mi smile to rhatid. If you play it long enough you will get one.LOL!!!

You think Milner remember his???

Mek big head Mosiah gwan talk. Me coulda sure him did pick up one from me at the picnic.
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Mek big head Mosiah gwan talk. Me coulda sure him did pick up one from me at the picnic.
          Jangle, remember I didn't play in the "what lef'" game. Me, Plush, Emperor and Scaly dem, di big balla dem, did done play arready. Afterwards, you, Karl, Bruce and Portia dem did play a likkle ting.

So a neva me man! Yuh too lie!

Ok Shaggy.

Ah ongle jamaican ah chat bout bruk, salad and pile ah idiot. Dis ballah ah di greatest exponent ah dem tings. Him destroy ah mechanical ballah. Time fi run weh di mechanical ball of dis era kah it boring.