Jangle, Rockman, Lazie...

It was a fluke,but do you REALLY believe that?

X-man, ignore the plebeians. Me ask yuh a question.
      X - open you mout an see wha ago happen gwaaan...open it!

Tap yuh nise and come off a di forum. X a di real Loserfool fan through n through. Me respect Xman fi be the lone voice of reason who stands for justick and truths. He's the ongly one who nuh defend the uckeries weh the Youth Coach gwan wid. Rafa Benitez a the one true coach weh the whole a the premier league fraid of. X a nuh weak heart like yuh. The man set him standards, The X Standard, and the man naw bow to no one. X-Man come talk yuh talk yaw and nuh watch dem likkle man ya. Call the game.
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Tap yuh nise and come off a di forum. X a di real Loserfool fan through n through. Me respect Xman fi be the lone voice of reason who stands for justick and truths. He's the ongly one who nuh defend the uckeries weh the Youth Coach gwan wid. Rafa Benitez a the one true coach weh the whole a the premier league fraid of. X a nuh weak heart like yuh. The man set him standards, The X Standard, and the man naw bow to no one. X-Man come talk yuh talk yaw and nuh watch dem likkle man ya. Call the game.
          X.....................................mek Jangle gwaan.... open you r#$#@Q$#@ mout' if yu name man!

lol....unno too **** wicked....leff mi bredren X alone!

Hehehe, weh yuh no know is that X-man done say unuh a go win a'ready. As a matter of fact, him seh we gwine get a buss-arsning. Tenk yuh puppa Jeezas Him just fraid fi come out and say it. Oh, and him tell me seh Paul yuh a eediat and him nuh fraid a yuh.
              Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Hehehe, weh yuh no know is that X-man done say unuh a go win a'ready. As a matter of fact, him seh we gwine get a buss-arsning. Tenk yuh puppa Jeezas Him just fraid fi come out and say it. Oh, and him tell me seh Paul yuh a eediat and him nuh fraid a yuh.
                If that dyam jackass really open up him mout!!!! den...

first...a likkle mourning

then contemplation...

then disbelief ...

then anger....

then violence....

Him know seh him betta shut him ra#$#$#$ mout!!!!

Too late was your cry

Yuh nuh sight de rake,excuse done a mek.

Excuse? No sah!!! But Xcuse? Absolutely!!! Have you not been paying attention? Every time dat deh bwoy open him goat mout'...a juk we get juk! KMT. Is him mek Gerrard slip...is him mek Xabi Alonso score the own goal at Middlesborough (when we came second to Manu** dat year)...is him mek Joe Allen craven off the ball against Everton instead of giving to Suarez to score the goal last year...is him mek we eena dis 25 year drought! Him an' him dyam goat mout! Why u tink seh we a try shoub him pon HL and Brick? Why you tink seh HL (after welcoming him wid open arms) a try shoub him back? KMT. No star...no excuses...but nuff Xcuses!!